Mennyi a max ciklushossz closty mellett? Nektek milyen hosszú ciklust csinált?
Figyelt kérdés
2008. dec. 26. 22:10
1/5 anonim válasza:
ha van tényleg peteérésed tőle akkor tuti rendesnek kell lenie max 32. nap. de amikor volt pé rá 14 napra megkell jönnie. ha nemvolt peteérésed akkor kituja mikor jön meg
2/5 anonim válasza:
Szia! Nekem 26 naposak a ciklusaim. A clostit a 3.naptól a 7. napig szedem. Az első hónapban rendesen a 26. napra megjött. A köv. hónapban a 29. napon.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Most vagyok a 33.napon de még semmi, csak menzis érzések és fáj a cicim. Akkor már kezdek reménykedni!
2008. dec. 27. 16:36
4/5 anonim válasza:
Remélem tényleg babás vagy. Nekem az első hónapban 28, a másodikban 38 napos ciklust produkált a Closty. Nagyon reménykedtem, de nem... De remélem te a szerencsések táborát erősíted majd!!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Ma reggeli hőm 37.2 volt. Pár nap és tesztelek. Remélem baba lesz. :)
Drukkolok Neked is hogy hamar sikerüljön!
2008. dec. 28. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!