Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érezhetem már a tüneteket?

Érezhetem már a tüneteket?

Figyelt kérdés

Múlt hét kedden élvezett belém a párom, és pont ovuláció volt. Azóta folyamatosan fáj a hasam, hányingerem van, ma hánytam is.

Idén kezdtük a baba projektet és nem tudom, hogy ilyen rövid idő alatt érezhetem-e a tüneteket, vagy bebeszélem magamnak.

Vagy már ha csinálok tesztet kimutatja?

2023. jan. 9. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Érezhetsz bármit, de azt tuti nem a terhesség okozza.
2023. jan. 9. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos ,hogy terhességet nem èrezhetsz mèg. Mèg 1 hét sem telt el az aktus után 🥴
2023. jan. 9. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Huhh. De miért?

Majd ha késik, na majd utána kb 1 héttel. Talan akkor érezhetsz biztosan a terhesség miatt valamit.

2023. jan. 9. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
1 héttel a szex után nem érezhetsz terhes tüneteket ha erre gondolsz.Beágyazódást se lehet konkrétan érezni mivel nem lehet tudni hogy egyáltalán megtörténik e.Majd ha késik utána érezhetsz terhes tünetet,addig nem.
2023. jan. 9. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem miómám van, és amiatt szokott lenni, hogy középidő után görcsölgetek (14. nap után). Voltál mostanság hüvelyi ultrahangon?

Amúgy a peteérés utáni 1 hét alatt - ha megtörtént a csoda - csak annyi történik, hogy a megtermékenyült petesejt eljut a méhbe, még csak most kezd beágyazódni, és a beágyazódás után kezd el a szervezet HCG-t (terhes hormont) termelni, ami ugye a tüneteket okozza (hányás, görcs, szédülés, mellfeszülés).

2023. jan. 9. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!