Érezhetem már a tüneteket?
Múlt hét kedden élvezett belém a párom, és pont ovuláció volt. Azóta folyamatosan fáj a hasam, hányingerem van, ma hánytam is.
Idén kezdtük a baba projektet és nem tudom, hogy ilyen rövid idő alatt érezhetem-e a tüneteket, vagy bebeszélem magamnak.
Vagy már ha csinálok tesztet kimutatja?
Huhh. De miért?
Majd ha késik, na majd utána kb 1 héttel. Talan akkor érezhetsz biztosan a terhesség miatt valamit.
nekem miómám van, és amiatt szokott lenni, hogy középidő után görcsölgetek (14. nap után). Voltál mostanság hüvelyi ultrahangon?
Amúgy a peteérés utáni 1 hét alatt - ha megtörtént a csoda - csak annyi történik, hogy a megtermékenyült petesejt eljut a méhbe, még csak most kezd beágyazódni, és a beágyazódás után kezd el a szervezet HCG-t (terhes hormont) termelni, ami ugye a tüneteket okozza (hányás, görcs, szédülés, mellfeszülés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!