Menstruáció előtti barnázással mit lehet csinálni?
4 hónapja próbálkozunk, ez a hónap is sikertelen, talán a következő. Amióta próbálkozunk menstruáció előtt 2 nappal elkezdek barnázni. Előtte soha nem barnáztam. Illetve az utolsó nap is mostmár csak barnázás. Orvosnál még nem voltunk, úgy gondoltuk megvárjuk az 1 évet, remélve hogy sikerül magától.
Mindig 12 dpo-n kezdődik gyenge halvány, éppenhogy észrevehető. 13 dpo-n sötétebb, és erősebb, de még nem piros. 14 dpo pontosan be is indul mindig a rendes vérzés.
Igyekeztem utána járni, sokan írták, hogy progi hiány, de sokan azt is, hogy ez normális, ha csak előtte 2 napig tart, mert így indul be. Amint elmúlik az 5 napos rendes vérzés a végén tovább nekem nincs barnázás.
Szedek: E vitamint, A + D3 vitamint, inofolicot iszom, illetve rendeltem holnap érkezik barátcserje cseppeket, B12 vitamin cseppeket
Férjem szed: B vitamin komplexet, Maca gyökér vitamint C vitaminnal
30 éves vagyok, Férjem 32
Lehet van benne felesleges infó, de igyekeztem leírni a lényeget, hátha valaki tud segíteni mitől lehet, illetve mitől múlhat el, esetleg normális e, vagy valamit máshogy kell szedni vagy csinálni.
Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!