Walentin terhességi teszt megbízható?
ez a le kéne ugrania akkora baromság. nem kéne leugrania, van akinek sose lesz még csak egyforma sem. ugyanitt az elszívja a festéket a kontroll csíktól is alpári nagy hülyeség.
ami biztos, ha egy hét késésnél nincs rajta semmi, akkor nem vagy terhes.
Megbízható. Nekem a 10-es one step 3 nap késésnél leugrott a második csík. 1 hetes késésnél már mutatna valamit, ha lenne. Ezerszer inkább Walentin, mint a fs predi, ami rendszeresen álpozitívat mutat.
De, egy bizonyos hcg szintnél le kell ugrania. Nekem a Walentin úgy virított, hogy majdnem kiverte a szememet. Szinte azonnal kijött a 2.csík még a kontroll előtt. Ha valakinek 4-5 hetesen is halvány, ott van valami. 2-3 naponta duplázódik a hcg.
Na én itt amúgy frankón cáfolni fogok mindenkit!
Másfél éve kimaradt a mensim, nem értettük mi van mert a teszt negatív volt.
2 hét késéssel aznap reggel, ahogy mentem volna nőgyógyászhoz bizony halvány pozi lett a Walentin kazettás tesztem, makd a doki közölte, hogy 5-6 hetes terves vagyok!. Azóta 9 hónapos a nagyfiam! Úgyhogy de, késhet úgy hogy negativat mutat. ✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!