3.napja szedem a clostit 2x2 ilyen hamar lehetnek mellékhatások ?ez így akkor hat ?neked volt ekkora adag ?
Figyelt kérdés
Előzőleg 2x1 első hónapba is volt mellekhatas másodikban semmi de nem is volt elég nagy tuszo mármint nem volt elég az adag,de most már a második nap reggeltől kezdődött2023. jan. 3. 08:26
11/39 A kérdező kommentje:
Nagy panaszom nincs
Amikor be veszem a gy.szert után picit érzem felváltva hohullam,hányinger,nagyon ritkán szempontokat ha jól írom
2023. jan. 3. 14:03
12/39 anonim válasza:
Hát én láttam már closty mellett HATOS ikerterhességet. Biztos nem szórakoznék vele uh követés nélkül, pláne nem a javasolt feletti dózissal…
13/39 A kérdező kommentje:
Úristen 6os ikrek?az durva még 2 oke
2023. jan. 3. 16:22
14/39 anonim válasza:
Hát igen, mert valakinek sok tüsző elindul. Nekem egyszer inszemnél 3 tüsző lett clostyltól, még így is dilemmázott az orvos, mi legyen. És akkor nekem is a dózisemeléstől lett annyi, pedig nem is voltam olyan jól stimulálható.
15/39 A kérdező kommentje:
És mi lett végül?14es
2023. jan. 3. 16:30
16/39 A kérdező kommentje:
8.nqpon megyek akkor látni fogja már?
2023. jan. 3. 16:32
17/39 anonim válasza:
Végül negcsinálták az inszemet, de nem lettem terhes.
8. napon már biztos látszik, mennyi indult növésnek, bár még utána is elindulhat némi késéssel pár db.
18/39 A kérdező kommentje:
De a clostitol ennyire nőnek?
2023. jan. 3. 18:07
19/39 A kérdező kommentje:
Vagy azért mert nagyobb adaggal szedem?
2023. jan. 3. 18:10
20/39 anonim válasza:
Nem biztos, hogy nálad is sok indul növekedésnek. De pont azért, mert mindenki szervezete másképp reagál, nincs bevált dózis látatlanban. Ezért kellene az orvosnak úgy felírnia, hogy követi is a hatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!