Késői ovum volt el kezdtem szedni a noculotot de csak 1 napig mert pozitív lett az lh most akkor meg fog jönni a gy.szertől?
Igen nekem is ki tolta az ovulációt
És szerintem ennyitől nem fog meg jönni 4 db az semmi kúra szerencsére kell szedni hogy hatása legyen de nem biztos
Az ovuláció (az ovum (petesejt) előállítása és elhagyása a petefészekből) a menstruációs ciklus egy meghatározott szakasza, amely során a petesejt éretté válik, és elhagyja a petefészket. Az ovuláció általában a menstruációs ciklus közepén, azaz a ciklus 14. napján történik.
A novarel (más néven noculot) egy olyan gyógyszer, amelyet az ovuláció előidézésére használnak. Ha már pozitív volt az LH (luteinizáló hormon) teszted, akkor az ovuláció már elkezdődött, és a novarel szedése nem fogja befolyásolni az ovulációt.
A clostilbegit (más néven clomifen-citrát) egy olyan gyógyszer, amelyet az ovuláció előidézésére használnak. Ha már pozitív volt az LH teszted, akkor az ovuláció már elkezdődött, és a clostilbegit szedése nem fogja befolyásolni az ovulációt.
Az ovuláció nem mindig történik meg a ciklus közepén, és előfordulhat, hogy a ciklus más napján is előállítódik petesejt. Ha az ovuláció már megtörtént, akkor a gyógyszer szedése nem fogja befolyásolni az ovulációt, és nem fogja visszafordítani a ciklust.
Ha az ovuláció már megtörtént, és a tervezett fogamzás mégsem sikerül, akkor az oka lehet más is, például az esetlegesen elégtelen petesejt minőség, a spermiumok minősége vagy a méhnyak működése. Ha úgy érzed, hogy probléma merül fel a fogamzással kapcsolatban, akkor érdemes lehet szakember segítségét kérni a probléma megoldásához.
Üdvözlettel: J.Krisztián
Köszönöm szépen utolsó
Igen tudom hogy a closti mi
Ed így még nyugodtam hogy nem fog még jönni a norcoluttól sajnos nem számítottam rá hogy lehet még ebbe a ciklusban ovum erre még ciklus végén mikor el kezdten volna a norcolut be is szedtem 4 dbot azaz 1 napot, mivel rendszertelen a menzesz és így meg hoztuk volna hogy utána folytatni tudjuk a closti hónapot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!