Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késői ovum volt el kezdtem...

Késői ovum volt el kezdtem szedni a noculotot de csak 1 napig mert pozitív lett az lh most akkor meg fog jönni a gy.szertől?

Figyelt kérdés
Félek hogy ettől a 4 szemtől meg fog jönni és lehet hogy ha sikerülne is a meg termekenyülés nem fog sikerülni (?
2022. dec. 28. 17:55
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy clostit szedtem ennyire későn hogy lehet tőle ovum ?ciklus 29.napon?
2022. dec. 28. 17:56
 2/11 anonim ***** válasza:

Igen nekem is ki tolta az ovulációt

És szerintem ennyitől nem fog meg jönni 4 db az semmi kúra szerencsére kell szedni hogy hatása legyen de nem biztos

2022. dec. 28. 18:02
 3/11 anonim ***** válasza:
25%

Az ovuláció (az ovum (petesejt) előállítása és elhagyása a petefészekből) a menstruációs ciklus egy meghatározott szakasza, amely során a petesejt éretté válik, és elhagyja a petefészket. Az ovuláció általában a menstruációs ciklus közepén, azaz a ciklus 14. napján történik.

A novarel (más néven noculot) egy olyan gyógyszer, amelyet az ovuláció előidézésére használnak. Ha már pozitív volt az LH (luteinizáló hormon) teszted, akkor az ovuláció már elkezdődött, és a novarel szedése nem fogja befolyásolni az ovulációt.

A clostilbegit (más néven clomifen-citrát) egy olyan gyógyszer, amelyet az ovuláció előidézésére használnak. Ha már pozitív volt az LH teszted, akkor az ovuláció már elkezdődött, és a clostilbegit szedése nem fogja befolyásolni az ovulációt.

Az ovuláció nem mindig történik meg a ciklus közepén, és előfordulhat, hogy a ciklus más napján is előállítódik petesejt. Ha az ovuláció már megtörtént, akkor a gyógyszer szedése nem fogja befolyásolni az ovulációt, és nem fogja visszafordítani a ciklust.

Ha az ovuláció már megtörtént, és a tervezett fogamzás mégsem sikerül, akkor az oka lehet más is, például az esetlegesen elégtelen petesejt minőség, a spermiumok minősége vagy a méhnyak működése. Ha úgy érzed, hogy probléma merül fel a fogamzással kapcsolatban, akkor érdemes lehet szakember segítségét kérni a probléma megoldásához.

Üdvözlettel: J.Krisztián

2022. dec. 28. 18:14
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen utolsó

Igen tudom hogy a closti mi

Ed így még nyugodtam hogy nem fog még jönni a norcoluttól sajnos nem számítottam rá hogy lehet még ebbe a ciklusban ovum erre még ciklus végén mikor el kezdten volna a norcolut be is szedtem 4 dbot azaz 1 napot, mivel rendszertelen a menzesz és így meg hoztuk volna hogy utána folytatni tudjuk a closti hónapot

2022. dec. 28. 18:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Kár, hogy a Novarelnek meg a Norcolutnak smemi köze egymáshoz. A Novarel gonadotropin, a Norcolut meg progeszteronszármazék.
2022. dec. 28. 18:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor lehet még hozza a menzeszem?vagy ha volt ovum akkor nem fog még jönni ettől egy adagtól? Mert azt tudom hogy a norcolut progeszteron szintet meg emeli aztán ha Aba hagyom le esik és még jön de ha volt ovu akkor is emelkedik a progeszteron nem?
2022. dec. 28. 19:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt ovulációd, nem fog megjönni egy adag progeszterontól.
2022. dec. 28. 19:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Na erre voltam kíváncsi 😀
2022. dec. 28. 19:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát nemntudom ma eléggé fáj a derekam tegnap előtt volt pozitív az lh tesztem de mindjárt meg jön érzésem van
2022. dec. 29. 09:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha clostyval stimulálnak, akkor miért nem követik a peteérésed UH-gal?
2022. dec. 29. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!