Megtörténhetett az ovuláció?
Ma voltam orvosnál, mind2 petefészekben apró tüszők voltak már csak. (Nem pcos, nem ciszta)
Az LH tesztem 2 napja volt pozitív, s majd negatív másnapra..
Kérdeztem az UH után a dokit, hogy lehetséges e az hogy
megtörtént az ovu? Mondta igen, lehet.
De miből derülhet ki? Nem írt kb semmit rá a papirta csak hogy mekkor az uterus és a jobb, bal petefészek…
Nem értem, mit szeretnél.
Az orvos szépen megmondta, hogy igen, lehet, hogy megtörtént. Lehet.
Semmiből nem derül ki, a doki is abból követketzet rá, hogy nem lát mást, csupán apró tüszőket.
Persze, hogy nem írta rá a papírra, oda csak azt írja, ami biztosra megállapítható, mérhető.
Az ovulációt amúgy esetleg vérvétellel lehet igazolni, de gondolom ez nem indokolt jelenleg nálad.
Nem látunk beléd, az orvos elmondta, amit elmondott, lehet hogy megtörtént, lehet hogy nem.
Az ovu teszt nem tévesen negatív, ha nem reped meg a tüsződ akkor is van lh hormon a szervezetedben.
Én úgy tudom hogy ha pozitív a teszt attól nem biztos hogy meg is reped a tuszo
Amúgy milyen tesztet használsz?
Pozitiv lh tesztet 6-8 mm-es tüsző is tud okozni? Mert nagyobb dominans tüszőt nem làtott :/
David és Clearblue teszt
Ha megtörtént volna az ovud sárgatestet kellett volna látnia.
A több apró tüsző azt jelenti, hogy nem nőttek meg eléggé és nem tudtak megrepedni.
A pcosnél pont ez látszik az uh képen.
9mm méhnyálkahártyát látott
Pcost kizárta a dokim mutatta hogy ott elv szabályos körben vannnak a tüszők illetve vmelyik érték megnő pconál az amh talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!