Ovulációkor illetve utána mekkor az endo/ méhnyálkahártya?
Nekem most azt mondta az orvos, hogy biztosan megtörtént az ovulációm, mert 7-8 mm a méhnyálkahártyám, és hogy ez jó, mert látszik, hogy hormonváltozás történt. Állítása szerint ez épp elég a beágyazódáshoz.
Azóta én olvasgattam itt ehhez kapcsolódó kérdéseket, elég eltérőek a válaszok… Nem tudom, mi lehet a jó, de azért gondoltam megosztom, hogy nekem az orvos mit mondott erre. :)
Szia! Ezzel sokat segítettél.
Neked mit látott még az UH-n a doki?Mit mondott? ☺️
Első válaszoló vagyok.
Mást nem igen, én alapjáraton azért mondtam, hogy nézzük meg mi a helyzet, mert pont rákszűrésre mentem, es mivel én mindig érzem az ovut (nagyon fáj, plusz teszt igazolja) arra gondoltam, hogy még nem volt, és kíváncsi voltam lát-e érett tüszőt. :)
Ekkor mondta, hogy már megtörténhetett az ovu, mert nem lát semmit és a méhnyálkahártya vastagságán is látszik, hogy történt valami.
Mi most vagyunk az 5. próbálkozós hónapban, tegnap előttre nem vártam. Mindig hirtelen önt el a görcs és meg is jön, most két napja csak görcsölgetek, és derekam fáj. Tesztek negatívak :( Biztos csak valamiért késik…. pedig az ovu megtörtént már 25-e körül, nem értem…
Ti is babával próbálkoztok gondolom?! :) Ha igen, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!