Mikor lehetett az ovulációm? Kép lent
Figyelt kérdés
Azért “fontos” mert progeszteront kell szednem, doki javasolta az lh tesztelést és úgy szedjem, valamint tegnap tudtunk együtt lenni. Így esélytelen?
Ma délelőtti tesztem negativ lett így a mai naptól kellene szednem a progeszeront vagy ha ma már nem sikerült az együttlèt ne is kezdjem el ?
2022. dec. 26. 14:33
1/9 anonim válasza:
Nem ink 24. én volt pozi és 25.26 nega a teszt?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ez az elso lh tesztes honapom az orvosom javaslatara :/ Te inkabb a 24-et latod +?
2022. dec. 26. 14:37
3/9 anonim válasza:
24-én volt +. Gyönyörű az a teszt😁
5/9 anonim válasza:
Kövezzetek meg de szerintem a 25. e is pozi neki. A mai tuti nega. de szerintem 2 napig volt csúcsod..
Progira a kérdés:
a mai naptól szedd, én a tesztekből itelve mára tenném a tüszőrepit
7/9 A kérdező kommentje:
David
2022. dec. 26. 15:13
8/9 anonim válasza:
24 full pozi igy vagy szerintem mar a 25.-e picit halvanyabb. Pozi teszt utan 24-36 oraban barmikor lehet a peteeresed. 23,24,25 a fontos egyuttlet szempontjabol de ha van hangulat akkor a mai sem arthat ;)
9/9 A kérdező kommentje:
2022. dec. 26. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!