Szerintetek ez a Gabriel teszt pozitív?
Figyelt kérdés
En mar jártam meg a Gabriell teszttel, hogy azt hittem halvany pozitiv es negativ volt, azóta nem is vettem ilyet, de most csak ez volt a gyógyszertarban. Ugy remlik, hogy a múltkorin bár volt második csík, de szürkés volt, most viszont egyértelmű rózsaszín, előben jobban látszott, a kép annyira nem adja vissza. Ezt ket perc utan fotóztam, azóta még picit erősödött, de tudom, hogy 10 perc utan mar nem érdemes nézegetni igy az első képet töltöttem fel
2022. dec. 25. 09:51
1/20 A kérdező kommentje:
10.dpo-n csináltam a tesztet így elvileg az, hogy halvany teljesen normális lenne, csak nem tudom mennyire gyakori az alpozitiv a Gabriel tesztnél, korábban is használtam, akkor mindig teljesen negatív lett, majd egyszer az a szürkés csik amibe belemagyaraztam, hogy pozitív, de azelőtt sose jelent meg rajta semmi 10-20 percen tul se
2022. dec. 25. 09:54
2/20 anonim válasza:
Látom amit írsz, de szerintem ez negatív. Mikor kellett volna megjönnie?
3/20 A kérdező kommentje:
4 nap múlva kellene csak nem birok magammal,tudom hogy hülyeség ilyenkor tesztelgetni
2022. dec. 25. 10:01
4/20 anonim válasza:
Dehogy hülyeség, hát látod, hogy micsoda tuti eredményt kaptál!
6/20 anonim válasza:
Utolso kep egyertelmu halvany pozitiv! :)))
Van szine,nem kell keresgetni. A tesztet nem ismerem mennyire becsapos de szerintem ez pozi.
7/20 anonim válasza:
Esetleg van meg mas markaju teszted? Amit meg tudnal csinalni?
8/20 A kérdező kommentje:
Nincs most, délután tudok majd csak elmenni venni, azert nem birtam várni es tettem fel kérdést, de természetesen veszek egy masik tesztet, mondjuk egy 10es erősségűt mert eg 25os, akkor a 10esnek tuti mutatnia kell.
2022. dec. 25. 10:36
9/20 A kérdező kommentje:
Jajj meg a múltkori fals pozitív eltűnt nekem kb egy fel ora múlva, ez pedig most mar egyértelműen pozitív, csak tudom, hogy nem ez a mervado azert azokat küldtem amiket 3 percen belül csináltam.
2022. dec. 25. 10:39
10/20 anonim válasza:
Nekem amikor ez pozitív volt, ahogy felszivta a vizeletet először halvány volt. Aztán egy óra múlva, ahogy száradt, olyan erőssé vált a csík mint a controll csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!