Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez a Gabriel...

Szerintetek ez a Gabriel teszt pozitív?

Figyelt kérdés

En mar jártam meg a Gabriell teszttel, hogy azt hittem halvany pozitiv es negativ volt, azóta nem is vettem ilyet, de most csak ez volt a gyógyszertarban. Ugy remlik, hogy a múltkorin bár volt második csík, de szürkés volt, most viszont egyértelmű rózsaszín, előben jobban látszott, a kép annyira nem adja vissza. Ezt ket perc utan fotóztam, azóta még picit erősödött, de tudom, hogy 10 perc utan mar nem érdemes nézegetni igy az első képet töltöttem fel

[link]

2022. dec. 25. 09:51
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
10.dpo-n csináltam a tesztet így elvileg az, hogy halvany teljesen normális lenne, csak nem tudom mennyire gyakori az alpozitiv a Gabriel tesztnél, korábban is használtam, akkor mindig teljesen negatív lett, majd egyszer az a szürkés csik amibe belemagyaraztam, hogy pozitív, de azelőtt sose jelent meg rajta semmi 10-20 percen tul se
2022. dec. 25. 09:54
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Látom amit írsz, de szerintem ez negatív. Mikor kellett volna megjönnie?
2022. dec. 25. 09:54
 3/20 A kérdező kommentje:
4 nap múlva kellene csak nem birok magammal,tudom hogy hülyeség ilyenkor tesztelgetni
2022. dec. 25. 10:01
 4/20 anonim ***** válasza:
64%
Dehogy hülyeség, hát látod, hogy micsoda tuti eredményt kaptál!
2022. dec. 25. 10:04
 5/20 A kérdező kommentje:

[link]

Talán ez egy kicsit jobb kép

2022. dec. 25. 10:25
 6/20 anonim ***** válasza:
79%

Utolso kep egyertelmu halvany pozitiv! :)))

Van szine,nem kell keresgetni. A tesztet nem ismerem mennyire becsapos de szerintem ez pozi.

2022. dec. 25. 10:31
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg van meg mas markaju teszted? Amit meg tudnal csinalni?
2022. dec. 25. 10:32
 8/20 A kérdező kommentje:
Nincs most, délután tudok majd csak elmenni venni, azert nem birtam várni es tettem fel kérdést, de természetesen veszek egy masik tesztet, mondjuk egy 10es erősségűt mert eg 25os, akkor a 10esnek tuti mutatnia kell.
2022. dec. 25. 10:36
 9/20 A kérdező kommentje:
Jajj meg a múltkori fals pozitív eltűnt nekem kb egy fel ora múlva, ez pedig most mar egyértelműen pozitív, csak tudom, hogy nem ez a mervado azert azokat küldtem amiket 3 percen belül csináltam.
2022. dec. 25. 10:39
 10/20 anonim ***** válasza:
68%
Nekem amikor ez pozitív volt, ahogy felszivta a vizeletet először halvány volt. Aztán egy óra múlva, ahogy száradt, olyan erőssé vált a csík mint a controll csík.
2022. dec. 25. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!