Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció alatt lehetek terhes?

Menstruáció alatt lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb 1 éve próbálkozunk a babával, de már 3 hónapja hogy elengedtük, nem stresszelünk rá. De nem védekezünk. De most elég furcsa dolgot észleltem, és arra lennék kiváncsi volt e már valaki így, és hogy mi lehet ez. Tű pontosan jön meg a menstruációm, ahogyan most is tette 21.-én jött meg. Erős szurkáló fájdalommal :(

És mellfeszülésem se volt, pedig mindig szokott lenni. Tegnap egész délután hányingerem volt, este mentem ki WC-re és úgy beszedultem mintha be lettem volna rúgva. Valami hormonális probléma lehet? Vagy lehetek esetleg terhes? Se pattanásom nem jött ki ahogy szokott, kicsit furcsa :( Aki normálisan nem tud válaszolni, az legyen szíves és gorgessen tovább. A többieknek előre is köszönöm a választ!🫶🏽😊

2022. dec. 23. 10:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nézd amikor én elhatároztam, hogy elengedem, a rákövetkező hónapban kevés vérzéssel, inkább barnával, mint élénkpirossal köszönt be a menstruációm. De már előtte furcsa jeleket véltem felfedezni a testemben. Iszonyatosan leakart szakadni a mellem, szúrkált/"kapirgált" valami már menstruáció előtt és után is a bal petefészkemnél. Minden vélt és valós tünetet terhes tünetnek halucináltam, cserébe olyan negatívat teszteltem, hogy csak na.

A következő alkalommal megjött ahogy kell, teljesen tünet és hallucináció mentesen, majd a rákövetkező alkalommal a nem várt előtt 3 nappal teszteltem egy szép pozitívat.

Tényleg ne görcsölj rá, mert bele fogsz őrülni.

2022. dec. 23. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!