Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye annak hogy...

Mennyi az esélye annak hogy előválladéktól valaki terhes lehet? Vagy ez mitől függ?

Figyelt kérdés
barátnőmnek szeretnék segiteni.

2022. dec. 22. 10:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%

Nyilván nem annyi, mintha beleélvezel, de mindkettőtöknek "HASZ" betegsége van!

(Hülyék a szexhez) - hogy klasszikust idézzek! Van rá esély. Főleg, ha fiatalok vagytok, és ha a két menatrucio kozotti idő kellőskozepén (vagyis peteéréskor) csináltátok!

2022. dec. 22. 10:25
 2/17 anonim ***** válasza:
29%
Minimális esély van rá.
2022. dec. 22. 10:29
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Van esély rá és nem is olyan minimális.
2022. dec. 22. 10:33
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Ha pont olyankor szexeltettek, amikor teherbe eshet, akkor tök mindegy, hogy elovaladek vagy az egész jutott be.
2022. dec. 22. 10:37
 5/17 anonim ***** válasza:
41%
Én csak azért irtam minimális esélyt, mivel rengeteg pár van aki csak megszakítással védekezik. Azért nem olyan könnyű teherbe esni. Viszont persze az esély fenn áll ilyen esetben is, ha tényleges védekezés nem történik..
2022. dec. 22. 10:44
 6/17 anonim ***** válasza:
88%

Nekünk mindig azt mondta az anatómia tanárunk, hogy nem meghalni és teherbeesni nem olyan könnyű ám, mint ahogy tűnik.

Nincs rá SOK esély, de megsokszoroztad az esélyét azáltal, hogy nem voltál képes megfelelően védekezni. És igen, ez felelőtlenség. Rengeteg nő esett már így teherbe, de szerencsére mégtöbb van, aki nem.

Tanulj belőle és reméld a legjobbakat. Az aktus után 2 héttel már valid eredményt ad a teszt.

2022. dec. 22. 10:46
 7/17 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon minimális esély van rá. 8 éve élek nemi életet és eddig sosem lettem így terhes, barátnőim se.
 8/17 anonim ***** válasza:
67%

hogy meghalni és teherbeesni sem *

Bocsi

9/17 anonim ***** válasza:
84%

Kicsi rá az esély, de én úgy vettem észre ha valaki nem akar gyereket azoknál mindig nagyobb az esély. Mintha önmagában az növelné a teherbeesés lehetőségét hogy nem akar, egyszeri eset, olyannal akitől semmiképp nem szeretne, félrelépés, túl fiatalok stb.

Amúgy a nemi betegségek elkerülése érdekében is érdemes óvszert használni.

2022. dec. 22. 10:56
 10/17 anonim ***** válasza:
67%

Kicsi az esély, mivel optimális esetben, befejezett aktusnál is 25% az esély a fogantatásra.

Viszont tök mindegy, mennyi az esély, ha a "barátnődnek" épp sikerül. Vagy vigasztalni fogja, hogy erre csak 0,001% volt?

2022. dec. 22. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!