Nem lehetséges igaz?
Van 2 gyerekem,1,5éve született meg a fiam,azután 3x rendes időben megjött,majd változott mert az elején jött meg,majd megint változott és több hónapja közepén jön meg,viszont mostmár elmúlt a szokásos idő mikor megjönne.
Párommal óvszerrel is védekezünk,de vannak olyan alkalmak mikor nem,vagy épp az elején nem használja a gumit.
Ennyitől nem hiszem hogy terhes lehetnék,de hallottam már történeteket ezekről.
A másik ami fura véletlen,testvéremmel mindig együtt voltunk terhesek,nem terveztük így és nem is tettünk semmit ezért hogy így legyen!
Első gyerekeknél is,második gyerekeknél is,most elmondta hogy terhes és mindenki avval viccelődött hogy na akkor megint együtt leszünk terhesek.Kérlek ne nézzetek őrültnek.
Szerintetek?
A tesztre már gondoltam én is,de eddig úgy voltam vele,hogy mivel 18ig biztos megjön,így elvetettem ezt,csak hogy most még mindig semmi,még arra gondoltam lehet megint csúszott a menzesz ideje.
Nem abból gondolom,köszönöm kedves utolsó.
Csak nálunk van egyfajta kötődés,ha vele történik valami,akkor pár nap vagy 1héttel később nálam is.
Ez már nagyon rég így működik nálunk.
Ugyan ugy a terhességgel,a gyerekeknél vagy velünk eddig mindig bejött,de mint mondtam nem erre alapozom.
Mivel nem is tervezzük a babát.
Nem csak leírtam,nálunk hogy történik,ettől nem hiszem hogy én most terhes lennék.
Abszolút nem hiszem,a késésre tippelek,de azért megkérdeztem.
Veszek egy tesztet majd ami úgy is negatív lesz és kész.
Köszönöm a válaszokat.
Nem védekeztünk normálisan,viszont nem ment el bennem 1x sem.
Igen, de az előváladéktól is teherbe eshet és írta, hogy az elején volt hogy nem húzott gumit a párja.
A legegyszerűbb egy teszt egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!