Egy nappal később lehetett peteérés? Luteáris napok száma miatt.
Figyelt kérdés
Nekem mindig 14 napos volt (amióta figyelem LH teszt segítségével), viszont előző hónapban 15 dpo-n jött meg. 12-36 órát olvasok mindenhol, de ez ugye csak ultrahanggal 100%, hogy melyik nap.
Szóval, ha nekem eddig 14 napos volt, akkor valószínűleg azért lett most 15 napos, mert 1 nappal később repedhetett meg? (ami 36 órán belül van végülis)
Jegyzetelek, mert ha elérjük az 1 évet, akkor szeretnénk orvoshoz fordulni, azért foglalkoztat ez az egy napi eltérés is, hogy jól tudom e.
Illetve, hajnalban alvás közben reped? Ez igaz?
2022. dec. 15. 23:04
1/3 anonim válasza:
Ennyire nem kell precízkedni, a testünk nem egy gép. Ha rendszeres együttlét mellett nem jön 1 év után, akkor el lehet menni orvoshoz, de amit most itt a kérdésed leírásában sugallsz, az abszolút túlzás. Tedd el a tollat, papírt, naptárat és szórakozzatok!
2/3 anonim válasza:
LuteáLis - ha már precízkedünk. Luteális.
Nehogy véletlen a jegyzetedbe lutheránusként kerüljön be végül. :D
3/3 anonim válasza:
15 dpo-n kell megjönnie. Az ovu napja a 0. Nap, majd utána jönnek 1-14-ig az ovu utáni napok és a 15. Dpo reggelén v délután tökmindegy megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!