Lehet peteérésem a ciklus egy későbbi napján, ha a doki nem látott UH-on domináns petét?
30-34 nap körül vannak a ciklusaim. A múlt hónapban 23. napon volt peteérésem. Most 16. napon voltam dokinál UH-on, és nem látott domináns tüszőt. :( A hőgörbe (csatolva) alapján a ciklus.hu behúzta, hogy volt a 18. napon, de nem vagyok benne biztos. Ovu tesztelni csak később kezdtem, mert úgy gondoltam, ha a doki nem látta a 16. napon akkor talán csak később, a szokásos 23. nap körül lesz... Mit gondoltok? Hálás lennék minden ötletért, véleményért! :)
[link] Png
Szia!
A görbe helyesen:
Amikor a dokinál voltál, akkor mekkora volt a legnagyobb tüsző, amit látott? Nem mondta?
De igazából, ha a 16-on nem volt, akkor kizárt, hogy a 18-on ovu legyen, hacsak nem nézte félre, és nem vette észre, de ezt nem hiszem. A hőd is megint leesett, ez alapján is azt mondanám, hogy nem volt ovu.
Gyorsan leírom nálam hogyan volt. Ciklus 14. napján 8 mm-es tüsző, de ezt nem mondta domináns tüszőnek, csak hogy van, majd meglátjuk mi lesz belőle. 20. napon már 18 mm volt, 22. napon volt ovu.
Remélem segítettem, kérdezz nyugodtan ha valami nem világos :)
I.
Húúúúú! Ti miket tudtok. :) Nagyon köszönöm a válaszokat.
A doki nekem sem folyadékot, sem méreteket nem mondott. Csak hogy amikor megjön a mensim, a ciklus 5. napján kezdjem szedni a clostit, és menjek ultrahangra a 10. napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!