Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A peteérés ciklusról ciklusra...

A peteérés ciklusról ciklusra változhat ennyit?

Figyelt kérdés

Előző cuklisban a 15. és a 16. ciklusnapon volt pozitív az LH teszt. Sajnos kémiai lett a vége (ha ez számít ez esetben)

Ma a 9.ciklusnapon vagyok, és alig vártam hazaérjek munkából, mert fehér nyákom volt ma. Meg is csináltam nemrég, igaz csak másfél órát bírtam ki wc nélkül, de ígyis nagyon erős lett. Nem pozitív, de sanszos, hogy holnap, vagy legkésőbb holnapután az lesz. Az azt jelenti a ciklus 10 vagy 11. napján. Ez a 4. hónap, hogy LH tesztelek, de ilyenkor még elég halványka szokott lenni, és a nyák sem szokott jelen lenni. Ez ugye nem zavarhat be esetleg ebben a hónapban, hogy korábban lesz?

Annyit még hozzátennék, hogy 1 hete iszom az inofolic port, lehet köze hozzá? Esetleg hozhatta előrébb?

Tudom nem vagyunk gépek, és nem a nagy könyv szerint működünk, de azért picit megijedtem, mert nem tudom hatással lehet e hónapra.

2022. dec. 11. 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:
67%
változhat, ne parázz rá ennyire.
2022. dec. 12. 00:12
 2/3 anonim ***** válasza:
73%

Igen, az inofolic lehet hatással a peteérés időpontjára. De miért baj ha nem ugyanazon a ciklusnapon van?

Viszont termékeny nyák a peteérés előtt lehet már sok nappal. Nekem sokszor 5-6 nappal korábban kezdődik és az ovulació napjáig tart. Szóval ez nem megbízható jele.

2022. dec. 12. 10:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Nekem a sikeres hónapban 11.napon volt peteérés (abból meg is született a kislányunk), de az előtte lévő ciklusban a 26.napon volt. Ha rendszertelen a ciklusod, akkor benne van a pakliban. Ezért kell szexelni mindig, ha van kedvetek, nem csak azokon a napokon.
2022. dec. 12. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!