Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a teszt pozitív szerintetek ?

Ez a teszt pozitív szerintetek ?

Figyelt kérdés

[link]

Utolsó együttlét Október 26-án volt és bár azóta a mensim is megjött, úgy döntöttem csinálok egy tesztet, hiszen hiba csúszott a védekezésbe. Először negatív volt, majd újra elővettem 10 perc elteltével és egy halvány második csík jelent meg rajta. Rettentően megvagyok ijedve, ezért is nem szeretkezünk egy ideje már. (Tudom az ilyennek nem is való és kezeltetnem kellene magam.) Mégis remélem megnyugtató válaszra lelek itt. Érdemes lenne újabb tesztet végezni ?

2022. dec. 6. 09:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is látom a második csíkot, de ha október végi szexből terhes lennél, olyan erős csíkod lenne, majd leugrana onnan. Azóta menstruáltál is, nem hiszem hogy terhes vagy. A helyedben csinálnék egy jobb minőségű tesztet, a magam megnyugtatására.
2022. dec. 6. 09:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és ha időn túli is akkor főleg érvénytelen az eredmény. 10 perc után nem értékelünk tesztet,
2022. dec. 6. 09:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Ezt tudtam, de rengeteg olyant olvastam, hogy csak terhesség esetén színeződött el a csík.
2022. dec. 6. 09:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha az volt az utolsó szex, akkor kizárt.

Ha azóta szexeltetek, lehetséges pozitív.

En is latom amit látsz.

2022. dec. 6. 09:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Azóta nem történt együttlét, pont azért mert annyira megijedtem.
2022. dec. 6. 09:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ha azóta megjött, illetve nem volt több aktus, akkor én kizárnám.

Ha tenyleg terhes lennél abból az együttlétből, akkor leugrana a 2.csík.

De vegyél egy kicsit komolyabb tesztet, hogs teljesen megnyugtasd magad.

2022. dec. 6. 09:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De mitől színeződött el a teszt, ha nem a HCG-től ?
2022. dec. 6. 10:06
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Száradási csíknak hívják. Ezért nem kell 10 perc után már nezegetni, mert minden eredmény onnantól érvénytelen. Csak 10 percen belül értelmezhető a teszt. A tied negatív, nem vagy terhes, nyugi.
2022. dec. 6. 10:13
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2022. dec. 6. 10:30
 10/11 A kérdező kommentje:

[link]

Így néz ki időn belül egy ugyanolyan érzékenységű Livsane teszt. Akkor biztosan nincs terhesség ?

2022. dec. 6. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!