Ciklus 10.napon vagyok lehet ilyen hamar ovum?nagyon sok a folyasom
Figyelt kérdés
Stimuláló honapom a mostani.De ma alhasi gorcsom van és vizes folyás is2022. dec. 5. 09:08
11/17 anonim válasza:
Talán mégiscsak később lesz ovud. Nekem egyik napról a másikra lett hírtelen pozitív, nem fokozatosan erősödött. Ne keseredj el!
12/17 A kérdező kommentje:
Hát remélem előző stimuláló hónapba 13.napon volt ovum
2022. dec. 5. 17:09
13/17 anonim válasza:
Most is simán lehet később, a tünetek gyakran becsapnak.
14/17 A kérdező kommentje:
Hát igen be csapnak hagyjuk is ezeket a tüneteket
2022. dec. 5. 17:33
15/17 A kérdező kommentje:
Mai is negativ de akkor ilyen sokáig tartana a peteérés ?
2022. dec. 6. 14:18
16/17 anonim válasza:
2-es vagyok. Tavaly októberben a kislányunk abban a ciklusban fogant meg, amikor 11.napon ovuláltam, most meg az előző havi ciklusomban a 21.napon volt. Nem vagyunk gépek. Nekem mindig is ennyire összevissza volt. Nyilván most nem akarunk babát, de követem a ciklusomat, 31 évesen illene már tudni hogyan működik a testem. Lehet, hogy neked ebben a hónapban el is marad. Ilyen is van. Ha a következő hónapban se lesz, akkor keresd fel a nőgyógyászodat. Egyértelműen akkor a hormonokkal probléma van.
17/17 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál előző hónapot végig követte
2022. dec. 6. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!