Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora az esély rá hogy...

Mekkora az esély rá hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés
A barátommal megszakított közösüléssel voltunk együtt és azt mondta,hogy az első "spricc" véletlen belémment. Kb 10 nap múlva kell megjönnie a menzeszemnek. 20éves lány vagyok,a barátom pedig 24éves,dolgozik már,én még suliba járok,2évem van még hátra a suliból.Ha véletlen terhes lettem,érdemes lenne megtartanom? Nem korai?
2010. szept. 30. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
ha jól megvagytok, és a barátod is meg szeretné tartani, akkor nem korai.. én biztos megtartanám! Érettek vagytok már hozzá, csak legyen hova szülni, és a páodnak is érettnek kell ehhez lennie! Amúgy igen.. így van esély a terhességre
2010. szept. 30. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:
A megszakításos közösülés az nem védekezés! Simán lehetsz terhes még akkoris, ha az az első "spricc" nem ment volna beléd, mert az előnedv is tartalmaz spermiumokat, ami pont elég ahhoz, hogy teherbe essél! Ha nem akartok gyereket, normálisan védekezzetek, ez nem védekezési forma, ha megszakításosan vagytok együtt! Ha meg most véletlenül mégis teherbe estél, akkor tartsátok meg a babát, mert ne vegyétek el tőle az élet lehetőségét!
2010. szept. 30. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:

így van rá esély, főleg ha peteérés környékén voltatok.

ha magamból indulok ki: alapból nem védekeznék így. de ha már igen,vállalnám a következményeit, vagyis nem vetetném el a babát.

2010. szept. 30. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:
én igy lettem babás ,19évesen lettem babás.20vagyok és egy 14honapos kisfiu boldog anyukája:)vállatam a következményeket.te is igy tegyél
2010. szept. 30. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!