Kihat-e a nemi életre, ha peteéréskor mindennap kell szeretkezni 1 hétig?

Szia amíg nincsenek "kötelező" napok, eszetekbe se jusson a gyerekcsinálás, különben elmegy a kedvetek a szextől. Legalábbis nekünk így volt.
Clostit szedtem, így mindig megmondta a doki, hogy na asszonyom, akkor holnaptól 3-4 napig... Mondanom sem kell, hogy abban a 4 napban mindenhez volt kedvünk, csak a szexhez nem, sőt, a férjemnek erekciója sem volt. De csak azon a 4 napon...
2 hónapot kínlódtunk így, aztán kértem a nőgyógyászomat, menjünk inszemre, mert így a Clostinak sincs értelme.
Szerencsére sikerült az első, már 15 hetes vagyok, és se híre, se hamva azóta a "nincs kedvem a szexhez" hangulatnak és merevedési zavaroknak :)
A férjemnek bizony a gyerekcsinálás körüli stressztől ment el a kedve, utólag elmondta, hogy úgy érezte magát, mintha vizsgáznia kéne belőle, mert ugye nem is az örömszerzés a lényeg hanem az ejakuláció... És ezért már nem is állt.
Na várj, most olvasom, hogy doki írja elő. Te is Clostit szedsz?

Az inszemes vagyok.
Hát igen, Closti esetében tök más a helyzet, mint egyébként...
Amit én próbáltam volna, ha nem megyünk inszemre: megpróbáltam volna a férjemmel elfeledtetni a dolgot. Pl nem előtte bevenni a Clostit, nem szólni, hogy voltam a nőgyogyinál stb. Nem tudom, mennyire sikerült volna, mert nyilván ő is tudja, ha kb itt az idő, akaratlamul is.
Akkor egészen biztos, hogy a te férjed is úgy éli meg a szitut, mint az enyém.
Mi próbálkoztunk gyógynövényboltban kapható "férfierő" tablettával. Nekünk nem vált be, de hátha nektek igen? Azt is ki lehet próbálni.
De ha sok Clostis hónap eltelik, és úgy érzed, hogy eredmény nélkül, akkor vesd fel az inszemet a dokidnak.
Vagy tipp: tekintettel arra, hogy a spermák odabent még éldegélnek, ne szexeljetek minden nap, csak 2-3 naponta. És a párnát hagyd ki. Meg az utána gyertyaállást (én csináltam, visszagondolva tök röhejes volt)
Teljesen átérzem a helyzetet :(
Sajnos én beleestem abba a hibába, hogy megvádoltam, hogy nem is akar igazán gyereket, és a szervezete tudat alatt így tiltakozik. Ha eszembe jut az a megbántott, fájdalommal teli tekintet, ahogy rám nézett, a mai napig sírnom kell... Teljesen kikészültem már idegileg, azért voltam ilyen. Aztán másnap reggel elhatároztam, hogy nem mehet így tovább, elmentem a nőgyógyhoz, és az egész szitut elmeséltem neki. Ő is rögtön belátta, hogy nekünk az inszem a megoldás.
Persze nem törvényszerű, hogy veletek is ez történjen, csak leírtam, mint tapasztalatot.
Te hány hónapja szeded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!