Ezzel a görbével lehetek terhes?
Ez az első gyógyszermentes hónapom. Van már egy 21 hónapos kisfiam, őt 8 hónap alatt hoztuk össze a nagyon hosszú és kiszámíthatatlan ciklusaim miatt. Kicsit meglepne, ha most elsőre sikerült volna.
Néha szurkál a hasam alja, de más tünetem nincs...
Előre is köszi a segítséget!
Szia!
Miért nem próbálod meg egy érzékenyebbel?Egy 10-el.De én nagyon drukkolok neked ++++++++++++!!!!!!
Írd majd meg kérlek mi lett!
Pozitív :)))))
Hihetetlen, hogy elsőre sikerült! Basszus, remeg kezem-lábam, annyira izgulok!
Szia!
Én egy az egyben ugyanígy jártam mint te:))Csak én 3 óra elteltével néztem meg újra a pregimax 25-ös tesztet,és akkor volt ott egy halvány csík.Terhes vagyok én is:))
Gratulálok Neked!
Köszönöm mindenkinek a gratulációt, aranyosak vagytok, íme a fotó a tesztről. Kicsit homály lett, de azért remélem látszik:
Én személy szerint majd akkor fogok igazán felhőtlenül örülni, ha már voltam dokinál és szívhangot is hallunk, arra meg még pár hetet várni kell sajnos. Persze boldog vagyok most is, de egyelőre még fel se fogtam szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!