Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezzel a görbével lehetek terhes?

Ezzel a görbével lehetek terhes?

Figyelt kérdés

[link]

Ez az első gyógyszermentes hónapom. Van már egy 21 hónapos kisfiam, őt 8 hónap alatt hoztuk össze a nagyon hosszú és kiszámíthatatlan ciklusaim miatt. Kicsit meglepne, ha most elsőre sikerült volna.

Néha szurkál a hasam alja, de más tünetem nincs...

Előre is köszi a segítséget!

2010. szept. 30. 14:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Miért nem próbálod meg egy érzékenyebbel?Egy 10-el.De én nagyon drukkolok neked ++++++++++++!!!!!!

Írd majd meg kérlek mi lett!

2010. okt. 1. 15:32
 12/19 A kérdező kommentje:

Pozitív :)))))

Hihetetlen, hogy elsőre sikerült! Basszus, remeg kezem-lábam, annyira izgulok!

2010. okt. 4. 08:22
 13/19 anonim ***** válasza:
De jóóóóóóóóó!!!!!Nagyon örülök neki!Minden jót,jó egészséget és Nagyon Boldog Babavárást Kívánok!!!!! :-))))))))))Vigyázz Magatokra!!!
2010. okt. 4. 08:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem volt olyan hogy 17 hónapig próbálkoztunk a babával mire összejött, sajnos Januárban 16 hetesen elvesztettük. Aztán Júliusban a nőgyógyásztól engedélyt kaptunk hogy próbálkozhatunk és még abban a hónapban terhes is maradtam!Átérzem most mit érezhetsz! Gratulálok!
2010. okt. 4. 08:31
 15/19 Nikolett85 ***** válasza:
En is gratulalok!!! Nagyon orulok neked! Nem tennel fel kepet a tesztrol?
2010. okt. 4. 08:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Őszinte gratula:)))))))))))) nagyon irígy vagyok:)))))))persze nem rosszindulatúan:) Boldog babavárást kívánok:))
2010. okt. 4. 09:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egy az egyben ugyanígy jártam mint te:))Csak én 3 óra elteltével néztem meg újra a pregimax 25-ös tesztet,és akkor volt ott egy halvány csík.Terhes vagyok én is:))

Gratulálok Neked!

2010. okt. 4. 09:30
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a gratulációt, aranyosak vagytok, íme a fotó a tesztről. Kicsit homály lett, de azért remélem látszik:

[link]

Én személy szerint majd akkor fogok igazán felhőtlenül örülni, ha már voltam dokinál és szívhangot is hallunk, arra meg még pár hetet várni kell sajnos. Persze boldog vagyok most is, de egyelőre még fel se fogtam szerintem :)

2010. okt. 4. 09:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok!Nagyon jó ilyen pozitív élményt olvasni!:-)
2010. okt. 4. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!