Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Letrox 50 és a Metformin...

A Letrox 50 és a Metformin szedhető együtt?

Figyelt kérdés

Ma reggel voltam a pajzsmirigy ambulancián, de úgy felingereltek, hogy elfelejtettem megkérdezni.

Sajnos az állami endokrinológia útvesztőiben bolyongok...Kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van, hónapokig vártam időpontra, aztán közölte a doktornő, hogy neki nincs laborja, nem is kérhet, és a Met-et szokták adni erre. Amikor kérdeztem, hogy recept nélkül adják,akkor felírta...mondjuk nem kezdtem el szedni, mivel csak így ránézésre adta a gyógyszert.

Végre-valahára bejutottam a pajzsmirigyre, ahol megállapították, hogy krónikus autoimmun pajzsmirigy-gyulladásom van, nem nagyon lehet vele mit kezdeni, a szokásos gyógyszer ugyanis annyi mellékhatással bír, hogy többet árt mint használ. Azért rákérdeztem a teherbeesésre, na akkor felírta a Letroxot és 6 hét múlva kontroll. (Fél év múlva lett volna csak.) Úgy feldühített, hogy ennyire sz@rnak az emberre, hogy nem kérdeztem meg, szedhető-e együtt a kettő.

(Az itteni kommentekből láttam, hogy nem ártana szedni a Metformint.)

Már meddőségiben vagyunk, de ott jelenleg nincs endokrinológus.

Légyszi segítsetek, már lassan 2 éve küzdünk a babáért.

Ajánlhatnátok maszek endokrinológust is Bp-en...

2010. szept. 30. 08:41
 1/4 anonim ***** válasza:
igen, nekem van egy ismerősöm, aki szintén IR-s szedi a metformint és pm-re meg szedi a letroxot is.
2010. szept. 30. 12:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én pcos vagyok. Nézd meg a mensmentis.hu-t. Profi, endokrin betegségekre szakosodott orvosok. Én RR doktornőhöz járok, meg vagyok vele elégedve. Kedves, türelmes, partnerként kezel, lehet tőle kérdezni. A sztárdoki ott a TL, én azért nem hozzá mentem, mert hónapokra adnak időpontot, olyan sok betege van.

Kicsit drága, de ha ide eljutsz tuti jó kezekben vagy, 3-4 havonta van kontroll, nem lehúzósak! Ha gondod van e-mailben is lehet kérdezni, és a doktornő visszahív.

Van orvosajánló a pco-szindroma.hu-n is.

2010. szept. 30. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem, hogyha a mensmentist választod a MJ doktornőt kerüld el, róla hallottam már elmarasztaló véleményt.
2010. szept. 30. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Én két éve szedem a Letrox 75-öt és a met 1000-et.
2010. szept. 30. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!