Lehetek várandós?
A barátommal már 2 éve együtt vagyunk. Júliusban volt köztünk utoljára olyan kapcsolat( védekeztünk) azóta augusztusban és szeptemberben késve de megjött. Októberben és novemberben viszont semmi.
( nem tapasztalok semmi tünetet a puffadáson kívül)
A nyáron voltak kifejezetten stresszes időszakjaim/ depressziós is voltam. Ez lehet az oka? Vagy lehetséges hogy várandós vagyok?
Köszönöm a válaszokat.
4 hónapos azaz 12 hetes várandóságot már a legolcsóbb teszt is 100% biztonsággal kimutatná. Egyébként valószínűleg NEM vagy terhes.
A ciklus sosem állandó, kismillió okból váltakozhat, ingadozhat a hossza, az időpontja - az ember nem egy programozott robot! A stressz is egy ilyen befolyásoló faktor.
Mindazonáltal... július óta nem volt szex a pároddal??? Na én inkább ezen kezdenék el aggódni. S bár mindenkinek eltér az igénye, a libidója de azé' hát na, bocs de ez már kvázi aszexuális szintet súrolja.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!