Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy petevezetékkel mennyi idő...

Egy petevezetékkel mennyi idő után sikerült teherbe esnetek?

Figyelt kérdés

Méhen kívüli terhesség miatt ki kellett venni az egyik petevezetékemet. Első próbálkozásra megfogant a kisbabánk csak sajnos rossz helyen. Azóta se éjjelem, se nappalom, bevallom őszintén rettegek attól, hogy a következő terhességemnél is ez lesz és attól is, hogy nem fog összejönni a baba. Emiatt nem is próbálkozunk egyelőre.

Aki ilyen vagy hasonló"problémával" esett teherbe le tudná írni a tapasztalatát/történetét?

2022. nov. 24. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

8 hónappal később fogant meg a babánk. A világon semmi gond nem volt.

Azóta lett még egy, és vele sem volt gond.

Az orvosom azt mondta, hogy a stressz, amit magamnak okozok az agyalással károsabb, szóval ahogy csak lehet, hagyjam abba. Pszichológushoz mentem, alaposan kibőgtem magam jópárszor, aztán tovább léptünk.

2022. nov. 24. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Esküvőnk után belevágtunk, egyből meg is fogant. Méhen kívül.

2x voltam göcsökkel az sztk-ban, nem vették észre. 10hetes lettem volna eldurrant a petevezetőm. Műtét, eltávolítás.

Utána felkerestem egy magán dokit, megállapította hogy a másik petevezető is rossz, el van teljesen záródva.

Átjárhatósági beavatkozás.

Utána belevágtunk.

A műtéttől számolva 8hónapra fogant meg a fiunk.

A szülésnél komplikációk léptek fel, amit a magándokim értehetetlenül nem vett észre. A méhemet el kellett távolítani.

2022. nov. 24. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

Annyi van, hogy 2 havonta van csak rá komolyabb esélyed.

Ovuláció vizsgálat javasolt.

Ja, és nem ártana tudni, hogy melyik hónap esélyes.

2022. dec. 4. 22:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeptemberben volt a műtét, majd első próbálkozásra áprilisban pozitívat teszteltem.
2022. dec. 5. 19:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsi az esélye annak, hogy újra előforduljon!
2022. dec. 5. 23:44
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

5: azért a "nagyon kicsi" az eléggé hazugság sajnos. :(

Sokkal nagyobb az esélye, mint akinek még nem volt, hogy a következő is az lesz.

2022. dec. 20. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem válaszolók mindegyike azt írta, hogy utána sikeres várandóssága volt. A környezetemben is ez a tapasztalatom, csak ezért mertem ezt írni. Természetesen nem akarom becsapni a kérdezőt...
2022. dec. 20. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos míg akinek nem volt méhen kívüli annak 1-3% az esélye egy méhen kívüli terhességre.

Akinek már volt annak már 8-11%, hogy a következő is az lesz. (mennyire pici számok, s mégis szinte naponta több is van akit műteni kell emiatt :( )

Kérdező van egy Facebook csoport, lépj be. Méhen kívüli terhesség. Ott tudsz olvasgatni is és beszélgetni is ha szeretnél.

2022. dec. 20. 21:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld! Sikerült egy kicsit megnyugtatnotok.:))
2022. dec. 21. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!