Görbeszakértők, megnéznétek a görbémet?
Ciklusaim átlagba 31 naposak. Múlthét péntekre nem vártam, viszont ahogy jelöltem volt egy kis barnázásom 2-3 hete, ami 4 napig tartott, és tényleg csak 1-2 csepp volt. Nem tudom, hogy azt most mensinek vegyem-e vagy sem.
Még mielőtt megkérdeznétek: igen, jól mérem a hőmet, mindig ugyanakkor, ugyanott.
Két napja mensi szerű hasfájásom és derékfájdalmam van délutánonként, és fehér, nem ragadós a nyákom. Olyan testápolószerű.
Még nem teszteltem, mert lehet hogy fölösleges.
Szeretném kikérni a véleményeteket!
Köszönöm!
Köszi hogy írtál.
2 hónapja mérem még csak a hőm, gondoltam így mégpontosabb lesz.
Év elején hagytam abba a fog.gátlót, azóta minden hónapban 28-30 napra jött meg, és középidőben mindig éreztem az oldalamba szurkálást elég erőteljesen, szóval tuti volt ovum. Most nem volt ilyen intenzív szúrás,úgyhogy szerintem sem volt most.
Hétfőn megyek az orvoshoz.
Az utolsó vagyok.
Kérjél tőle hormonvizsgálatot és annak függvégényében segíteni fognak és jöhet a babó!
Drukkolok neked nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!