Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az lh nem pozitív, akkor...

Ha az lh nem pozitív, akkor fixen nincs is ovuláció?

Figyelt kérdés
Egyszerűen soha nem lesz pozitív az lh tesztem, több félét is próbáltam, de hiába. Ugyanakkor ciklus közepén van nyákom, nedvesebb is vagyok napokig. Most akkor a tesztnek vagy a testemnek hihetek?
2022. nov. 18. 10:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyetlen lh tesztem sem lett soha pozitív úgy, ahogy az a nagykönyvben le van írva. Ennek ellenére háromszor sikerült teherbe esni úgy, hogy csak azt figyeltem, hogyan erősödik napról napra maga a teszt csík és a vélt csúcs napján voltunk együtt. Mindhárom esetben abban a hónapban össze is jött a baba, amikor így csináltam. Amikor azt figyeltem, hogy mikor lesz pozitív, soha nem jött össze.
2022. nov. 18. 10:45
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Ha a 10-es lh teszt se pozitív azért az gyanús....vagy rossz időben végzed, vagy valóban nincs pé.

Lh csúcs kell legyen. Lehet neked túl rövid ideig tart és lemaradsz róla. Szóval ákr lehet ovud is. Én laborba mennék 3.napi vérvételre és vélt ovu után 7.nap. ott kiderülne van e ovud. 28 napos ciklus esetén 21.napon kell menni, ha hosszabb vagy rövidebb a ciklusod akkor annyival hamarabb vagy később. És inkább 1-2nappal később mint korábban.

Nekem pl tankönyvi hőgörbe mellett sem volt peteérésem amu csak uh-n derült ki...pedig szupér görbéim voltak. Később lh teszteket használtam, azért ott mindig lehetett tudni van e vagy sem az adott ciklusban. De pl a testem soha nem jelezte az ovut, nyákom se volt soha csak szülés óta, de azóta nagyon.

Szóval én úgy gondolom egy féle módszer semmire se jó, a legbiztosabb meg egy cikluskövetés, pláne, ha nem akar jönni a baba.

2022. nov. 18. 11:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Erősödnek az lh tesztjeim, van ami erősebb, de sohasem olyan erős mint amilyennek kellene hogy legyen.
2022. nov. 18. 11:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hányas erősségűvel tesztelsz?

Mikor végzed a tesztet?

Ébredés után leghamarabb 3 órával javasolt tesztelni. Teszt előtt mértékkel fogyasztani folyadékot 2 órán át, illetve wcre menni sem szabad.

Mindennap ugyanakkor végzed a tesztet?

Lehet lekésed?

Mettől meddig tesztelsz?

Hány napos egy ciklusod?

Nekem pl a nyák 1-2 nappal előbb is jelen van már, mint pozitív lenne a tesztem.

Milyen márkát használsz?

2022. nov. 18. 16:13
 5/6 A kérdező kommentje:
30-31 napos ciklus, a 13. naptól tesztelek, most a 14.-én volt a legerősebb, de nem pozitív. Facelle márkával meg valami olcsó netes teszttel, bár mondjuk ez meg még annyit sem mutat sosem mint a facelle. Este hat körül vagy nyolckor tesztelek es figyelek rá, hogy előtte ne igyak…
2022. nov. 18. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:
64%
20-as david teszt szuper. 30-31 napos ciklusnál 16-17.napon kellene pozinak lennie.... meddig szoktál tesztelni?
2022. nov. 19. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!