Van bármi, amit nem ajánlott tenni ovuláció után? Vagy, amit kifejezetten ajánlott tenni?
Forró vízben bocsánat. Több helyen is olvastam, hogy vetélést okozhat.
Ezért tettem fel a kérdést.
Túlaggódod.
Előbb legyen + teszted, az után ráérsz majd a vetéléstől parázni.
De ovu után...agyrém.
Tudod segíteni...szexszel.
Semmi más "házi praktika" nem használ.
Hát hogy hogyan tudod behúzni a féket, azt így nehéz megmondani. Találni kell valamit, ami eltereli a gondolataidat de tudom, hogy teljesen nem lehet, így is úgy is eszedbe fog jutni pláne luteális fázisban, hogy vajon valami történhet-e odabent, de igyekezni kell mert csak becsavarodunk.
Sajnos nem lehet segíteni a teherbeesést ilyen olyan praktikákkal. Magadra figyelj oda tehát normális étkezés, mozgás, elegendő alvás. Ezeknek a hiánya azért okozhat gondokat úgy általában is, nem csak teherbeesésre gondolok.
Ilyen forró fürdő hacsak nem szoktad megfőzni magad a vízben, még terhesség alatt sem fog gondot okozni. Extrém forró víz azért hatással van a keringésre, de az olyan forró, mikor szinte hallod a saját pulzusodat... na azt inkább ne, de a teherbeesés szerintem még ettől sem függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!