Nem ment el bent, de oda is került?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nem ment el bennem a barátom, hanem a fenekemre. De ahogy töröltem le, lefolyt és került a hüvelyem bejáratához. Elkezdtem letörölni onnan, de ahogy töröltem , belülre is jutott. Naptár alapján ez peteérés környékén volt. Lehetek így terhes?
Ma kellett volna megjönnie, de van hogy késik pár napot.
Fáj a mellem, mindkettőnek a külső oldala csak
2022. nov. 17. 00:03
1/4 anonim válasza:
Ha nem akarsz gyereket, miért nem védekezel? Nem, az hogy kihúzza időben nem számít annak. Nyilván ha esetleg teherbe estél azt is legkésőbb 14 nap múlva tudod meg. Nem sok esély van rá de ez nettó felelőtlenség.
2/4 anonim válasza:
Nem lehetsz, nem tudod kívülről belekenni a hüvelyedbe a spermát, csak akarattal. Attól viszont igen, hogy óvszer nélkül jár benned a farka, ha nem védekezel másképp.
3/4 anonim válasza:
Megszakított együttlét, pearl index 35.
Szóval jah, simán lehetsz terhes, mivel nem védekeztek.
4/4 anonim válasza:
Ugyanazt gondolom, amit 2-es írt, attól hogy rafolyik nem lehesz terhes, nem tud befolyni, megszakitasos szextol lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!