Menzesz előtt 2,3 nappal előbb teszt negativ akkor ez már biztos?
Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 08:15
11/20 anonim válasza:
Menzesz előtt kettőegészháromtized nappal?😅
12/20 A kérdező kommentje:
10es rendben van
De szerintem aki akarja az érti nem kötekedni kellene
2022. nov. 12. 09:06
13/20 A kérdező kommentje:
Mennyi ember van aki .....de köszönöm
2022. nov. 12. 09:06
14/20 anonim válasza:
Lh teszt lett negatív menzesz előtt vagy rendes hcg teszt?Olyan érthetetlenül van leírva a kérdés.Nem vagyunk gondolatolvasók már ne is haragudj.Bírom mikor kiír valaki egy kérdést értelmetlenül aztán még ő haragszik.Ha a hcg teszt negatív akkor várd ki a menzesz napját és akkor tesztelj.Nem biztos hogy nem sikerült.
15/20 A kérdező kommentje:
Igen hcg teszt negativ lett.Lh tesztet ciklus közepén csináltam
2022. nov. 12. 09:12
16/20 anonim válasza:
De miért nem csináltál lh tesztet több napon át, ha már negatív lett?! Abból nem egyet kell ellőni egy ciklusban...
A másik meg az, hogy a ciklusodról semmit nem írsz... Miért 15.-16. ciklusnapon csináltad a tesztet? Hány naposak a ciklusaid? Rendszeresek egyáltalán?
17/20 A kérdező kommentje:
Igen rendszertelen sajna előző vetelesem óta
Utolsó menstruációm október 16.an volt
2022. nov. 12. 09:23
18/20 A kérdező kommentje:
Lh tesztet meg nem tudtam mert nyaraltunk
2022. nov. 12. 09:24
19/20 anonim válasza:
Nem,nekem
a nemvàrt elötti napon teljesen negatív volt a teszt màsnap a nemvárt napjàn kezdödött csak halvànyan mutatkozni :) Drukkolok
20/20 anonim válasza:
Úgy hogy nem tudod mikor volt az ovud, bármi lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!