Van mellfeszülésem, apró fehér dudorok a mellbimbómon és körülötte is, nagyon bő folyásom, hőm jóval 37C felett van (nem vagyok náthás), inerlékeny vagyok, folyton fáradt és álmos, hol sírnék, hol nevetnék, édeset a sósra eszek. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Dec. 29-én kellett volna megjönnie, azóta sem jött meg.
Van mellfeszülésem, apró fehér dudorok a mellbimbómon és körülötte is, nagyon bő folyásom, hőm még mindig jóval 37C felett van (nem vagyok náthás), inerlékeny vagyok, folyton fáradt és álmos, hol sírnék, hol nevetnék, édeset a sósra eszek.
Viszont csináltam már két tesztet is, az elsőt a késés napján, a másikat 5 nap kséssel, mindkettő naegatív lett.
Mit gondoltok? Baby?
2008. jan. 3. 15:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem igen, csak még mindig korai volt a teszt. Többeknél előfordul, hogy csak később jelentkezik elegendő hcg a vizeletben, de a tüneteid egyértelműen a terhességre utalnak.Őszinte gratula!
2/5 anonim válasza:
Szerintem is várj még , akár egy hetet az újabb teszttel,tudom hogy nehéz, de idő kell neki, ha akkor sincs semmi, menj dokihoz.Szorítok neked!
3/5 anonim válasza:
ha meg kellett volna már jönnie és a hőd fent van 37 felett akkor szinte 100 százalék, hogy terhes vagy!!! Gratulálok! Ha nem lennél terhes leesett volna különben már rég!
4/5 anonim válasza:
Hát akkor hasonló cipőben járunk. Én is 29-re vártam a mensit, de még mindig semmi:) A tüneteim ugyanazok mint neked, talán még egy kis reggeli+esti hányingerrel kiegészül. Tegnap du. csináltam tesztet, negatív lett. Viszont a következő tesztet csak szombat reggel fogom megcsinálni. Nem szeretnék csalódni. A hőmérsékletem nekem is 37 felett van, és ráz a hideg. Nátha+influenza kizárva. Viszont az első mensi nap előtt is ezek a tünetek szoktak nekem mutatkozni. Remélem bébiről van szó!!! Írj privát emailt, ha gondolod, hátha egymást tudjuk támogatni:)
5/5 anonim válasza:
Szia.Nekem 2-án kellett volna megjönnie.PÁR NAPJA FÁJ A HASAM,HÁNYINGEREM VAN ÉS 37 a höm.Csináltam 2 tesztet.Az egyiket reggeli vizeletből és kijött egy halványka csík,a másikat du.án csináltam az negatív lett.Ugy hogy nem tudom hogy mi van.Félek hogy azért fáj a hasam mert meg fog jönni.Már 1 éve probálkozunk.Reménykedem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!