Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dec. 10. -én volt a mensim...

Dec. 10. -én volt a mensim első napja. A peteéréses isőszakban dec 24én, 28án, 30án, és tegnap jan. 2án voltam együtt a párommal, nem védekeztünk. A mensimnek kb jan 12én kell megjönnie. Ha terhes lettem, mikor vegyek majd kb tesztet?

Figyelt kérdés
2008. jan. 3. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én pont ebben a cipőben járok egy-két nap eltéréssel. Te érzel már valamit?

Remélem sikerül.:-)

2008. jan. 3. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem ráérsz 15.-e után, de ha esetleg nem mutatja ki egyből, ne keseredj el, egy hét múlva ismételj! Sok sikert!
2008. jan. 3. 14:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is igy vagyok,csak én 14én kezdtem mensizni.Remélem sikerrel járunk:-)12e után már probálj tesztezni,addig nem érdemes,lehet csak csalódnál.Akkor már talán HCG hormon is több van a szervezetben.sok sikert!
2008. jan. 3. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem dec. 8án volt az első nap. Tegnap csináltam tesztet, tehát a mensi előtt pár nappal, és pozitív lett. Szerintem, ha terhes leszel, az már jan 10-től láthatóvá válik a teszten, kivéve, ha nem termelődik benned elég Hcg.
2008. jan. 3. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nekem is pont 10-én volt az első napom.. elvileg 7-én jöhet meg legkorábban.. szerintem már aznap veszek tesztet. te érzel valamit?

2008. jan. 3. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!