Ha a predictor early tesztem határozottan pozitív akkor a többi miért halvány?
Figyelt kérdés
4. napja késik, a késés első napján délután teszteltem is pozitívat aztán a következő nap reggel, ezeket a predictorral. Gondoltam másik tesztet is próbálok így szomorított el az x-epil teszt amin csak nagyon halvány csíkot látok. Nem tudom, hogy ennek így kell e lennie vagy aggódjak tovább. 6 hónapja volt egy vétélésem, nem szeretném ha megint valami gond lenne. (Most nézem, hogy a képen nem látszik a csík az x-epileken)
2022. nov. 4. 07:40
11/27 anonim válasza:
Ismerős 🙂 várjuk a reggeli tesztet is
12/27 A kérdező kommentje:
2022. nov. 6. 09:35
13/27 anonim válasza:
Pozitívnak pozitívak de nemerösödnek
Bàr lehet csak most indul meg a hcg növekedése,szerintem amíg nemhalványul nincs baj
Próbàld még meg 1-2nap mùlva
14/27 anonim válasza:
15/27 anonim válasza:
Igenis van változás. Határozottabb,vastagabb csik a legalsó. A legfelső sokkal vékonyabb,halvànyabb. Jo lesz ez. Várjuk a következő teszteket is.
16/27 anonim válasza:
Szerintem is erősödött valamicskét.
18/27 anonim válasza:
Erősödött azóta?
Remélem minden rendben..:O
19/27 A kérdező kommentje:
Most csináltam egy 25-ös xepil tesztet, ugyanolyan a csík rajta mint a legutóbbi 10-es facelle, a mai napon orvos után kutattam és úgy tűnik hogy találtam egy fantasztikus (az ismerőseim szerint nagyon kedves) dokit, holnap hívom időpontért. :) majd még frissítem az állapotomat. Köszönöm a kedves válaszokat és az érdeklődést :)
2022. nov. 7. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!