Okozhat e menstruációs késést, illetve akadályozhatja e a teherbeesést?
Sziasztok!
Próbálom rövidre fogni, de a lényeghez le kell írnom részletesen.
Hűtőházban dolgozom, ahol 0 fokban vagyok. Ellenőrként dolgozom, a feladatom, hogy a szedőket ellenőrizzem, hogy az áru jól menjen ki a kamionra, ne más áru érkezzen, illetve a mennyiségük is jó legyen. Nem emelek, nem hajolok, csak állok, és rohanok(!) a raklapok között a placcon. 3 hete dupla annyi munkánk lett. Az előző menzeszem napra pontosan, és normálisan érkezett, ahogy szokott. Akkor még a megszokott mennyiségben dolgoztunk. Heti 6 napban, de már megszoktam. Most viszont 14 órázgatunk, és hulla fáradt vagyok. Alig várom haza essek, zuhanyozzak, és irány az ágy, mert végem van. 14 órából nagyjából 12 órát sietve megyek.
Rajta vagyok, hogy másik melót keressek, mert lassan elfogy az összes energiám + szerintem nagyon nem tesz jót, és nehezebben fog így érkezni a baba. Ti ezt hogy látjátok? Okozhat a túlhajszoltság akár egy havi kimaradást?
Rendesen fel vagyok öltözve, mert erre mindig is nagyon figyeltem, hogy véletlenül sem fázzak fel a hidegben.
Vastag zokni, acélbetétes bakancs, cica naci, nagyon meleg bundás macinaci, hosszú póló betűrve, kötött hosszú pulcsi, bundás kabát, 2 sál.
Sajnos tudja mindenki, milyen drága lett minden, így nem szeretnék ész nélkül felmondani (2 éve dolgozom itt), de már nagyon kezd zavarni, hogy közel 2 és fél hete késik a menzeszem.
Bekavarhatott ez az új állapot?
Tesztem sajnos negatív.
Esetleg van valami módszer, hogy megjöjjön, és lehetőség legyen az új hónap, új probalkozásra? Vagy várjak türelmesen?
Az én helyzetemben mikor mennétek dokihoz?
Arra gondoltam meg várom a következő esedékes menzeszt, és ha az se jelentkezik akkor megyek el. J
Várj, meg fog jönni, miután a szervezeted hozzászokik az új terheléshez.
Mikor én is többet dolgoztam egyszer egy hónapig, mint szoktam, ráadásul megváltozott egy hónap erejéig a munkarendem, nekem is késett 2 hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!