Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha csak 3 napig tartott most...

Ha csak 3 napig tartott most a menstruáció akkor nem vagyok már terhes nem? Mostmár inkább csak barnázok máakor sokáig tart 5 6 napig de most ja. 72 órás tabi miatt van? Be kellett vennem de napra pontosan jött meg.

Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 20:13
 1/9 anonim válasza:
Szedsz alapból fogamzásgátlót? Ha igen, milyet és mióta? Az is bekavarhat a hormonrendszerbe.
2022. okt. 30. 20:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem szedek. ☺
2022. okt. 30. 20:19
 3/9 anonim válasza:
És miért gyanakodtál terhességre? Ugy értem, tulajdonképpen milyen hiba csúszott be?
2022. okt. 30. 20:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Bennem maradt az óvszer és a nógyógyásznak kellett kivennie de nem ment el a pasi csak ja inkább bevettem.
2022. okt. 30. 20:22
 5/9 anonim válasza:
Akkor nem hiszem, hogy terhes lennél. Max nemibetegség lehetséges.
2022. okt. 30. 20:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Leírtad az okát: esemény utáni. Ha időben bevetted, felszívódott rendesen akkor NEM vagy terhes. Kicsit viszont meg fogja kavarni a ciklusodat az elkövetkező időszakban, de ez van. A kisebbik rossz elve alapján működik - nem jó, de még mindig jobb mint egy művi terhességmegszakítás.
2022. okt. 30. 23:47
 7/9 A kérdező kommentje:
9 órával vettem be utánna 😊
2022. okt. 31. 09:34
 8/9 A kérdező kommentje:
14kor vettem be a tabit aztan este olyan 8 korul hanytam de szerintem a pizzától mert a tabi már akkor rég felszivodott azt mondták a gyógystertárban. Félelemre így már semmi ok akkor ugye?😊😊😊😊
2022. okt. 31. 09:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Mármint értittek aznap írtam a sztorit mikor bevettem😊😊😊😊😊
2022. okt. 31. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!