Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magas prolaktin eseten, a...

Magas prolaktin eseten, a gyogyszeres kezeles alatt maradhatok terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A hormon vizsgalat soran kiderult, hogy a 20-ik napon magas a prolaktin szintem: 45.58 (1.39-24.2 hatarertekhez viszonyitva). A ciklus 3-ik napjan pedig 30.67 (1.39-24.2). Volt-e valaki hasonlo helyzetben?

-Milyen gyogyszerrel lehet kezelni?

-Mennyi ido kell amig helyreall a hormon haztartas?

-Kezeles kozben maradhatok-e terhes?

Ngyon szepen koszonom a valaszaitokat.

2010. szept. 28. 14:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Remélem nem haragszik a kérdező, hogy itt vitattuk meg.

Mielőbbi babásodást kívánok a kérdezőnek is, és neked is!!! :))

2010. szept. 28. 15:38
 12/17 anonim ***** válasza:
Koszonom.
2010. szept. 28. 15:39
 13/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Koszonom lanyok a hasznos valaszokat, masok valaszat is szivesen fogadok. Tapasztalatokra is kivancsi lennek.

Amint mar az elottem szolok is irtak, semmi tunetem nem volt.Az orvosom nem akart hormon vizsgalatra kuldeni, mondva, hogy minden rendben van a peteeresemmel(honapokon keresztul kovette, 1 honapban tobbszor is kellett menjek). Vegul, orvost csereltem, o kuldott vervizsgalatra.

Jol ertettem, hogy a kezeles kozben is lehet probalkozni???

2010. szept. 28. 19:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi próbálkozhattunk, de nekem épp csak meghaladta a felső értéket az eredményem. Akinek magasabb, elképzelhető, hogy azt javasolja az orvos, hogy várjanak addig, amíg normalizálódik a szint, s csak utána próbálkozzanak. Ezzel kapcsolatban mindenképp az orvosodra hallgass.
2010. szept. 28. 19:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem magas volt a háromszorosa a megengedett felső határnak :S Egy éve szedem a gyógyszert, de nekem van is elváltozás a hipofízisemben. Ezt kéne ellenőrizni. Egy éve szedem a bromot és kb fél éve normális a szintem. De a doki azt mondta, hogy nem hagyhatom abba terhesség alatt, mert a magas prolactin azt jelenti, hogy nem tapad meg, mert a test idegen anyagként kezeli és ezért kilöki a magzatot. Így a terhesség első néhány hetében kell szedni. Nekem ezt mondta a dokim.
2010. szept. 28. 19:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Bizony, nekem is szedni kellett végig a terhesség alatt, mert ha nem szedtem volna akkor fejlődési rendellenesség alakulhatott volna ki, de így született egy tökéletesen egészséges gyermekem.
2010. szept. 29. 10:25
 17/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Arra gondoltam, hogy amig kezeles alatt vagyok, amig szedem a gyogyszert nem probalkozhatunk.
2010. szept. 29. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!