Normális ennyire aggódni?
Figyelt kérdés
7. napja késik a menstruációm. A barátommal utoljára két hete szexeltünk, azóta nem, mert hosszabb időre elutazott. Használtunk óvszert. Két nap késés után csináltam egy tesztet, negatív, de nem nyugodtam meg.2022. okt. 26. 12:50
2/13 anonim válasza:
Ja bocsi, most olvasom hogy használtatok óvszert. Akkor én kizárnám a terhességet. Nekem múltkor két hetet késett és az is normális ha egy ciklus kimarad. Ne idegeskedj
3/13 A kérdező kommentje:
Óvszert használunk, mondjuk az előző menstruációm után 4 nappal kicsit boroztunk és elragadott minket a hév, pár percig gumi nélkül csináltuk. Már bánom azt is.
2022. okt. 26. 12:57
4/13 anonim válasza:
Szerintem nyugodj meg, én kizárnám a terhességet. Főleg a negatív teszt után. Tudom könnyű mondani, hogy nyugodj meg, viszont ha idegeskedsz mégtöbbet fog késni. Nem lesz ott semmi baj!😊
És mint mondtam az is belefér ha egy teljes ciklus kimarad!
5/13 anonim válasza:
Nyugodj meg, ilyen esetben nincs okod aggodalomra. Nekem legutóbb 2 hetet késett, annyira aggódtam, hogy szinte biztosnak véltem, hogy terhes vagyok, pedig mindig védekeztünk.
6/13 A kérdező kommentje:
Csak annyira nehéz megnyugodni. Érdemes még egy második tesztet csinálnom valamikor?
2022. okt. 26. 13:09
7/13 anonim válasza:
Ha megnyugtatna, akkor igen, de én kizártnak tartom a terhességet.
8/13 anonim válasza:
Csinálj még egy tesztet, hogy megnyugodj nem vagy terhes.
Amúgy az “elragadott a hév és egy kicsit óvszer nélkül csináltuk” vs “óvszerrel védekezünk”, azért nem ugyanaz.
9/13 A kérdező kommentje:
Kedves 8. válaszoló! Köszönöm, a kettő külön eset volt. Az óvszerrel való védekezés az utolsó együttlétünkre utal. Óvszer nélkül annál korábban csináltuk, még jópár nappal az elutazása előtt.
2022. okt. 26. 13:44
10/13 A kérdező kommentje:
Csináltam egy 2. tesztet. Negatív. Kell harmadik is?
2022. okt. 27. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!