Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Fiatal lány vagyok barátommal élek nemi életet de védekezünk és minden ilyesmire oda figyelünk gondolok itt előváladékra, megfelelő óvszer használatra ,stb.

Az lenne a problémám hogy sexeltünk de semmi okot nem adtunk a terheségre , de így sem jött meg a menszeszem 4-5 napja késik.

Menszeszem utaló jelek voltak ami nálam személy szerint mellfájdalom, fehér váladék, néha alhasi görcsök.

Tanácstalan vagyok nemtudom mit kellene tegyek.

2022. okt. 24. 22:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Teszt? Egyébként bármi lehet, esetenként az is normális, ha egy ciklus kimarad. Hány éves vagy? Azt írtad csak, hogy fiatal, akkor az is normális ha a ciklusod még hosszabb. Az elmúlt 12 hónap leghosszabb ciklusához képest is késik?
2022. okt. 24. 23:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A semmi, és a bármi között minden.

Nem feszült mostanában az életed, voltál esetleg beteg? Tesztelj a biztonság kedvéért, ha negatív van ilyen, előfordul.

2022. okt. 24. 23:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt biztosat a teszt tud mondani

De egy nő szervezete nem óra mű pontos. 37 éves vagyok és már lehetne 2 futball csapatom ha minden késés baba lett volna.

2022. okt. 25. 00:02
 4/8 A kérdező kommentje:

2 válasz.

De beteg voltam/ vagyok még durva megfázás valamint igen stresszes most az életem voltam múlt hónapban Görögországban és rengeteget veszekedtem valamit haza jöttem rá pár nappal is voltak konfliktusaim valamint a napokban is valamint a sulis stressz

2022. okt. 25. 05:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Fogok csinálni tesztet biztos ami biztos
2022. okt. 25. 05:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezek simán okozhatják a kimaradást, valamint az is teljesen normális ha egy ciklus kimarad függetlenül attól hogy nem vagy terhes. De biztosat tényleg csak a teszt tud neked mondani. Ha valóban rendesen odafigyeltetek a védekezésre, akkor kizárt hogy terhes legyél, úgyhogy nyugi!
2022. okt. 25. 06:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy terhes vagy, de egy tesztet megér csak hogy megnyugodj, hátha akkor megjön.
2022. okt. 25. 07:27
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok megjött a menszeszem hálaistennek!🙏

Köszönöm a kedves és szuper válaszokat!❤️

2022. okt. 25. 15:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!