30-as anyukák! Nálatok hanyadszorra sikerült a második
baba?
11/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek akinek sikerült és szorítok azoknak akik még szeretnék...
Köszi a válaszokat!
Hát a lányom gyorsan jött fiatal voltam.Most 32 múltam és lassan 3 éve elhatároztuk a babát de azóta nem jön...
2010. szept. 29. 11:35
31 évesen másodjára sikerült
2010. okt. 1. 08:57
Én 33 évesen estem teherbe egyszer voltunk együtt a férjemmel amikor elkezdtük a gyerekprojektet,és azonnal összejött.Pedig napi 3 órát edzettem az edzőteremben,súlyzóztam, aerobicoztam,és mégis összejött, azt hittem, hogy 33 évesen majd évek múlva sikerül ha sikerül egyáltalán, de szerencsére hamar azonnal összejött.Tesót most szeretnénk, most 36 éves vagyok,remélem nem kell sokáig várni rá, jövő hónapban kezdjük el tesóprojektet.ha nem jön össze 2 éven belül akkor abbahagyjuk a dolgot, mert nem szeretnék 40 évesen szülni.adok 2 év esélyt a tesónak, ha nem sikerül, akkor meg boldog vagyok így is hisz van egy gyönyőrűszép 2 és fél éves kislányom.:)))
2010. okt. 1. 09:17
1. baba a második hónapban
Én 28 voltam, férjem 41 mikor megfogant. Lassan 2 és fél éves lesz.
2. baba elsőre
Még épp nem voltam 31, férjem 44 mikor megfogant). Most vagyok 25. hetes várandós vele. :)
A testem jeleiből tudom, mikor van peteérésem, ezért tudtam, mikor tanácsos együtt lennünk és nem is stresszeltünk rá, gondoltuk, majd jönnek, ha szeretnének. Hát szerettek volna jönni. :)
Neked és mindenki másnak is sok sikert!
2010. okt. 1. 09:19
1. baba 32 evesen szinte elsore, 2. baba 37 evesen a harmadik probalkozasra, aki sajna elment, de a veteles utan egyszer meg megjott, azutan ujbol terhes lettem. Most mar 8 honapos a gyerkoc.
2010. okt. 1. 11:28
Akik egyszer voltak együtt a férjükkel, azok miért csak egyszer? csak a gyerek a lényeg? Azt hittem, hogy a szeretkezés is fontos! És terhesség alatt nem is voltatok együtt?
2010. okt. 1. 13:12
Én vagyok az egyik akinek azonnal összejött!33 évesen estem teherbe és most 36 éves vagyok.Hát a kérdésed igencsak provokatív kedves utolsó.Szóval én amikor a kilányom megfogant azért voltam csak egyszer együtt a férjemmel, amikor mefogant a baba, mert éppen a házunkat renováltuk, házújítás előtt egyszer voltunk együtt éppen peteéréskor, és hát szerencsénk volt.Utána meg hetekig újították a házunkat és nem a gyerekcsináláson járt az eszünk.Szóval nem is gondoltuk volna hogy egy próbálkozásra összejön.Aztán mire felújítottuk a házat, pont a gyerekvállalás miatt, hogy mire megfogan a baba akkorra szép új legyen, szóval addigrapozitív zesttel álltam a kezemben.Még most is hihtetlen.Szóval mi egyáltalán nem a gyerekcsinálás miatt voltunk együtt, az csak meglepi volt, hogy így összejött.:)Kérlek utolsó ne vonj már le következtetéseket, főleg ne téveseket!Köszike!Egy boldog anyuka:)
2010. okt. 1. 18:35
19/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a válaszokat!
Ha még van valaki, aki írna-várom a tapasztalatát!
Majd írok, hogy nekem hogy jött össze a második.
Annak pedig aki az egyszeri alkalomért mérgelődik: akkor a férjem kamionsofőr volt, úgyhogy nehéz lett volna ezer kilométeres távolságokból többet együtt lennünk. Akkor is csak egy napra jött haza. Tulajdonképpen 3x voltunk aznap együtt...
Biztos még nagyon fiatal vagy, azért látod lehetetlennek, hogy ilyesmi is megtörténhet, még ha nem is szántszándékkal, ahogy az utolsó válaszoló is írta...
20/20 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: