Mi a tapasztalatotok a Gólyahír tesztcsíkkal kapcsolatosan ?
Jelenhet meg szellemcsík rajta ? Vagy talán én csak a helyét látom, ahol meg kellene jelenjen a 2-dik csík ? Amikor különböző pozíciókból nézem a tesztet, mintha látnék rajta egy nagyon hála halvány, színtelen valamit. Régen szeretnénk már babát.
Igen ez a szellemcsík, vagy másképp a reagens helye, negatív. Az összes teszt így működik, ha pozitív lenne rózsaszín lenne a második vonal is.
Mióta próbálkoztok?
Minek várjon egy évet, mikor lehet egy sima vérkép már mutat valamit?
Én is ebbe a hibába estem, hogy jajj, normális biztos, hogy nem sikerül, közben meg sima PM alulműködésem volt, amit a vérkép kimutatott egyből. Elmentem endokrinológushoz, elkezdtem szedni a gyógyszert, utána jött is a baba.
Kérdező, nagy labor, progeszteron, inzulin, hüvely és hasi uh, stb, ezekre mind elmehetsz már most.
Ha én vártam volna 1 évet kb most derülne ki az IR, ami mostanra beállt, illetve a most kiderült PM alulműködésem is ki tudja mikor derült volna ki....
Inkább kezdjétek el, jobb tudni mi a baj, vagy azt is ha egészségesek vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!