Mennyire jó ez a kórház?

Szia! Én egy új válaszoló vagyok, de szintén az Istvánban fogok szülni. Már voltunk szülőszoba látogatáson és járunk szülésfelkészítőre is. A szülőszoba nagyon jó, felújított és a maga menében hangulatos is.
A gyermekáagys osztályon non-stop veled van a babád, hiszen többek között ez a baba-barát kórházak sajátos jegye. Az ágy végében van egy kiskosár és abban vannak. látogatási idő viszont egész nap van, így ki-be járkálnak a 3-5 ágyas szobák látogatói. De van lehetőség külön szobára is, ahol a papa is veletek aludhat, de az 10.000.-/éj. Természetesen papás szülés lehetséges, de ha császároznak akkor nem lehet bent a párod.
A babának kell vinni saját ruhát és popsitörlőt, a többit ők adják. Remélem tudtam segíteni.
Ja, az én orvosom dr. Deák Mihály.

Én is ott fogok szülni, előző valaszadó, te mikorra vagy kiirva?
én is csak jót hallottam felole, de én ugy tudom 10 és 15 ezer forint az alapitvanyi szoba, ahol a parod is bennallhat, attól fugg, hogy a kulonfurdost, vagy az egybefurdőst kapod.
egyetlenegy nagy hatranya van a korhaznak, ami engem nagyon zavar, az, hogy barki ki be maszkalhat, és meg is teszik. kulonben tényleg teljesen idealis :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!