Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet így terhes? (Tudom,...

Lehet így terhes? (Tudom, hogy egymillió ilyen kérdés van de eléggé parázok)

Figyelt kérdés
Szóval kb három hete voltam elösször együtt a barátommal (én még szűz voltam), azòta kb négyszer és most 4 napja késik a mensim. Gumit természetesen használtunk minden alkalommal. érzékenyek a melleim és mintha több folyásom lenne de igazából ennyi. Köszönöm a normális válaszokat!
2022. okt. 15. 11:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Ha négy napja késik,miért nem csinálsz egy tetsztet?🤦
2022. okt. 15. 11:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Mert félek…Annyira vigyáztunk…Mennyi teszt kell hogy biztosra lehessen mondani, hogy negatív vagy pozitív e?
2022. okt. 15. 11:23
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Egy😅
2022. okt. 15. 11:24
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

"Mennyi teszt kell hogy biztosra lehessen mondani, hogy negatív vagy pozitív e?" 🤣

Atyaég. Kezetekben az internet a világ sacc per kb. összes tudásával. Miért nem használjátok? Nem, ez alatt nem a gyakoris kérdésfeltevést értjük, hanem azt, hogy képesek legyetek kikeresni magatoknak az információt. Szexelni bezzeg van eszetek...

2022. okt. 15. 11:30
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Teszt nelkul ezt senki nem mondja meg. Ha nem szakadt ki a gumi, akkor szerintem nem vagy terhes. A stressztol is kesik am. Nekem is volt, aztan csinaltam egy neg.tesztet es meg is jott. Többször belefutottam ebbe. Majd irj :)
2022. okt. 15. 11:45
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül egy, van olyan akinek pozitívat aztán negatívat mutat a teszt ezért többet kell csinálnia (pl kémiai terhesség). De igazán köszönöm, hogy rögtön hülyének kell nézni ❤️
2022. okt. 15. 11:54
 7/13 anonim ***** válasza:
65%

Nem hülyének nézünk, hanem tényleg az vagy.

Szerinted ki a tököm tudja itt látatlanban megmondani, hogy terhes vagy-e?

2022. okt. 15. 11:56
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem, hogy mondjátok meg csak egy kis megnyugtatásta vágytam, hogy esetleg másnál is volt e ilyen….de mindegy igazából tényleg nem tudom mit vártam ettől az oldaltol ahol mindenki csak bántja a másikat 👍🥲
2022. okt. 15. 12:03
 9/13 anonim ***** válasza:
38%
Tükröm tükröm mond meg nékem. A kérdező vajon terhes lett a héten?!
2022. okt. 15. 12:45
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Első együtt lét után nekwm is késet 2-3 hetet
2022. okt. 15. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!