Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Influenza vagy terhesseg?

Influenza vagy terhesseg?

Figyelt kérdés

Babat szeretnenk a ferjemmel viszont elkaptam az influenzat 1 hete mult el a bajom nagyon furcsa volt a szokasostol elteroen kevesebb ideig tartott es kevesebb verzesem is volt. Aztan jott az influenza vegtag fajdalom natha orrdugulas tusszoges torokfajas. Nem korona virus leteszteltek! Viszont 5 napja mindentol hanyingerem van a tusfurdo illatatol kezdve az oblitőn átt az ételek illataig kavé cigaretta fust minden! Mennyi az eselye a terhessegre? Vagy tenyleg ez is influenza tunet? Nem voltam meg influenzas hanyos vírusom viszont volt mar es ott a szagoktol valo rosszullet nem kisert a minden napjaimon!

Ma mar semmi bajom meg egy kis natha velem van torkom nem faj sem a vegtagjaim csak ez az iszonyat szagoktol valo undor hanyinger kiser amiota felebredtem!

2022. okt. 14. 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Fu, mire ezt elolvastam... pár vessző csodákra lenne képes.

Egyébként mi tart vissza, hogy egy tesztet csinálj, ahelyett, hogy itt jósoltatsz?

2022. okt. 14. 11:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy hete múlt el a vérzésed akkor biztosan nem terhes tüneteid vannak. Ha viszont a vérzés terhesség mellett jelentkezett és lehet még előtte estél teherbe, akkor már egy teszt tuti kimutatja.
2022. okt. 14. 11:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a vesszok miatt! Sajnos nincs a kozelbe se patika se drogeria hogy tesztet vegyek! En arra lettem volna kivancsi hogy, lehet-e influenza tunet a szagoktol valo hanyinger!? Es mennyi az eselye a terhessegnek!? De koszonom a valaszokat! :)
2022. okt. 14. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Igen.lehet az influenzától ilyen tünetek.Nem hiszem hogy terhes vagy.
2022. okt. 14. 11:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Figyi. Ha azt mondjuk, hogs 99%, hogy nem vagy terhes, aklor is simán lehetsz... vagy ha azt mondjuk terhes vagy az tuti, akkor is lehet az influenza a ludas és nincs baba a dologban.

Senki nem fog neked választ adni erre.

Gondolom szexuális életed van, ha már felmerült a kérdés, így egy terhesseg is lehet. De simán lehet a betegségtől is.

2022. okt. 14. 11:16
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

"Sajnos nincs a kozelbe se patika se drogeria hogy tesztet vegyek!"

Ja, hát akkor tényleg az a leglogikusabb, hogy megtippelteted gyakorin...🤣

Neten is lehet ám rendelni. De, kiszállítják a legkisebb porfészekbe is.

2022. okt. 14. 12:55
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolso valaszolo!

Mert szerinted nekem pont arra van idom, hogy a netrol rendelgessek tesztet? Ha babas is lennek sem lenne idom egybol mehetnek orvoshoz! Mivel mar tul vagyok 3 vetelesen! Nem tudom mi olyan vicces azon hogy nem mindenki akkora gyoker hogy az internetet bujja es lassan mar mindent onnan vesz meg! Es kebzeld el 2 hete rendeltem teszteket a draga latos internetrol! De meg mindig nem ert ide! Ugy halkan megjegyeznem, ugyhogy ennyit az internetrol valo rendelesrol! Nem gyulolkodni irtam ide hanem mar ketsegbe esesem miatt! Mivel elozo terhessegem ota nem keltem arra hogy mindjart beokadok a kave illatatol ami a konyhabol szall be a szobaba! De koszonom szepen a valaszodat! :)

2022. okt. 15. 09:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

1. Ha babát akarsz, akkor számomra felfoghatatlan,hogy nincs otthon teszted, az meg méginkább hihetetlen, hogy 2 hete rendelt áru még ne érkezett volna meg, ahogy ahis, hogy 2 hete nem jártál ilyan helyen, ahol tesztet lehet venni.

2. "KéBzelem."🤣🤣🤣

2022. okt. 15. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!