Tegnap du.pozitiv ma reggel negatív ma du.pozitiv teszt ?
Figyelt kérdés
Halvany de látható pozitiv volt ez hogy lehet?2022. okt. 12. 17:33
41/52 A kérdező kommentje:
Hát 20-23. Közt
2022. okt. 15. 13:34
42/52 anonim válasza:
Akkor van még bőven idő:) Lehet ebből még full pozitív teszt.Így teljesen más a felállás.Nézd meg 2-3 nap múlva újból vagy várd ki 20.-át és akkor tesztelj.
43/52 A kérdező kommentje:
Igen akkor reménykedhetek?
Ha nem lenne pozitív akkor miért jelenik így meg a csík?
2022. okt. 15. 14:11
44/52 anonim válasza:
Kémiainál is megjelenik.Mondom várd meg míg késik viszont addigra már azért egyértelműbb pozitív kell hogy legyen ha halványabb is.Reménykedhetsz míg meg nem jön.
45/52 anonim válasza:
Amíg nem késik szinte tárgytalan a tesztelés
Várj amíg késni fog és másnap tesztelj.
46/52 anonim válasza:
Egyáltalán minek teszteltél? Ha a jobbik esetet nézzük, 20-át, akkor 12-én kb. 5. dpo-n voltál, ha már 3 napja tesztelgettél akkor, akkor majdhogynem beleélvezéskor kezdted, ha 23-án jönne meg, akkor már előtte.
Türelem, ha pár nappal mielőtt megjönne tesztelsz az érthető, 2 héttel előtte értelmetlen.
47/52 A kérdező kommentje:
Menstruációs naptáram 6 napot ír a menzeszig
2022. okt. 15. 16:48
48/52 anonim válasza:
Akkor minek teszteltél mindez idáig?:) Nem értem.Nem rosszból de ennek most mi értelme volt?Ugyanúgy nem tudod hogy mi van és csak kattogsz:)
Szerintem 6 nap múlva lőjj el egy tesztet és utána nyugi.
49/52 anonim válasza:
Ha 5 dpon + mutatott a teszt, akkor nem hinnék neki ez egy vacak teszt lehet, nagyon korai a 7-8 dpo is 5 kizárt, ennek a fajtának nem hinnék
50/52 A kérdező kommentje:
Hát sajna eléggé gorcsolok és pecsételő vérzésem van
2022. okt. 15. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!