Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sok rosszat olvastam erről a...

Sok rosszat olvastam erről a tesztről sajnos de ilyet hoztak nekem. Szerintetek ez így pozitív?

Figyelt kérdés

Most csináltam azonnal látszódott a második csik így is át verhet? Pregnasens a teszt neve.

[link]

2022. okt. 12. 16:00
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Sajnos a dr nő át rakta szombatra az időpontot de kíváncsiságból vettem ilyen pregnasens tesztet és prediktort a predi negatív lett a pregnasens megint pozitív tehát többet ilyen tesztet nem veszek az biztos
2022. nov. 10. 16:41
 22/31 anonim ***** válasza:
16os vagyok még nem jött eredmény tegnap még pozi mára negativ lett nem értem
2022. nov. 12. 16:43
 23/31 anonim ***** válasza:

Majd írjatok meg mi volt. Nekem is "pozik" ezek a tesztek....

Bár van némi tünetem is. Hétfőn megyek hcg re

2022. nov. 12. 19:50
 24/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok ahogy gondoltam nem vagyok és nem is voltam terhes tehát ez a teszt egy nagy kaki. 4 mm es a méhnyálkahártyám. Most kaptam bogyókat hogy meg jöjjön és sikerüljön a baba. Nektek drukkolok hogy ne verjen át úgy ez a teszt mint engem
2022. nov. 13. 07:22
 25/31 anonim ***** válasza:

20as vagyok, nekem még mindig pozitív ez a teszt, 37 ciklus napon vagyok. Mensi kanyarban sincs. Hétfőn megyek HCG vérvételre.

Nekem ez a teszt először full negatív volt, utána kezdett szépen erősödni.... A mai js erősebb mint az eddigiek.

Nagyon remélem hogy nem vert át 🥺

2022. nov. 13. 07:54
 26/31 anonim ***** válasza:

16 os vagyok mutatsz képet?

Amúgy ma nekem is az lett

2022. nov. 13. 10:07
 27/31 anonim ***** válasza:

[link]

20as vagyok. Én teljesen negatív tesztekkel indultam.

2022. nov. 13. 11:32
 28/31 anonim ***** válasza:
2022. nov. 13. 12:31
 29/31 Cubina ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy az a pozitív teszt, ahol mindkét csík ugyanolyan erős.

Amikor én csináltam teszteket, mindig az erős két csíkos volt a pozitív.

Ilyen halvány, vagy láthatatlan csíkokat sose néztem volna pozitívnak. Itt sokan el vannak varázsolva, és hamis reményeket adnak szegény reménykedő kérdezőknek! Sokszor órákkal később nézik meg a negatív tesztet, amit pozitívnak hisznek, aztán meg jön a nagy csalódás a dokinál.

Ha egymás után több teszt is ugyanilyen negatív eredményt ad, az nem terhesség.

2022. nov. 25. 01:29
 30/31 anonim ***** válasza:

Kedves Cubina!

Az ovulacios tesztél érvényes az h ugyanolyan erősnek kell lenni mindkét csíknak. A terhességi teszteknél ha halvány az is pozitívnak számít. Eltalaban az elején halványabb és ahogy nő a hcg a szervezetben úgy lesz erősebb a csík

2022. nov. 25. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!