Sok rosszat olvastam erről a tesztről sajnos de ilyet hoztak nekem. Szerintetek ez így pozitív?
Most csináltam azonnal látszódott a második csik így is át verhet? Pregnasens a teszt neve.
Majd írjatok meg mi volt. Nekem is "pozik" ezek a tesztek....
Bár van némi tünetem is. Hétfőn megyek hcg re
20as vagyok, nekem még mindig pozitív ez a teszt, 37 ciklus napon vagyok. Mensi kanyarban sincs. Hétfőn megyek HCG vérvételre.
Nekem ez a teszt először full negatív volt, utána kezdett szépen erősödni.... A mai js erősebb mint az eddigiek.
Nagyon remélem hogy nem vert át 🥺
16 os vagyok mutatsz képet?
Amúgy ma nekem is az lett
Én úgy tudom, hogy az a pozitív teszt, ahol mindkét csík ugyanolyan erős.
Amikor én csináltam teszteket, mindig az erős két csíkos volt a pozitív.
Ilyen halvány, vagy láthatatlan csíkokat sose néztem volna pozitívnak. Itt sokan el vannak varázsolva, és hamis reményeket adnak szegény reménykedő kérdezőknek! Sokszor órákkal később nézik meg a negatív tesztet, amit pozitívnak hisznek, aztán meg jön a nagy csalódás a dokinál.
Ha egymás után több teszt is ugyanilyen negatív eredményt ad, az nem terhesség.
Kedves Cubina!
Az ovulacios tesztél érvényes az h ugyanolyan erősnek kell lenni mindkét csíknak. A terhességi teszteknél ha halvány az is pozitívnak számít. Eltalaban az elején halványabb és ahogy nő a hcg a szervezetben úgy lesz erősebb a csík
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!