A terhességi teszt pozitívat mutatott. Hogyan tudom feltölteni a képet?
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 09:39
1/24 anonim válasza:
Menj a kepfeltoltes.hu oldalra, oda fel tudod rakni, majd a linket ide be tudod másolni.
Gratulálok a pozitívhoz!!!
2/24 A kérdező kommentje:
Még akarok egy tesztet csinálni. Csak az a kérdés, hogy mikor?
2010. szept. 27. 09:54
3/24 anonim válasza:
Gratulálok kismama:) szerintem már felesleges több teszt, két hét múlva már uh-n dobogni fog a pici szíve is:) boldog babavárást.
4/24 anonim válasza:
Szia!
Első vagyok. Ez egyértelmű pozitív, szívből gratulálok. Remélem nekem is lesz ilyenem hamarosan.
Szerintem 2 nap múlva csinálj megint ,mert 2 naponta duplázodik a hcg mennysiége.
Mégegyszer gratulálok!
A
5/24 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Ha holnap elmegyek a nőgyógyászhoz, akkor az már ki is ír táppénzre?
2010. szept. 27. 10:05
6/24 anonim válasza:
Holnap még korai lenne, nem fog látni szerintem még semmit, miért akarsz táppénzre menni? Eü próblémáid voltak,vagy olyan helyen dolgozol ami árthat a terhességnek? Engem nem írt ki egyből a nődoki, de a körzeti orvos igen, tudta,hogy régóta szerettünk volna babát és volt már sikertelen lombik is, majd természetes úton összejött, a körzeti doki ezért plusz tesztem után egy hónapig táppénzen tartott , majd már utána a nődoki is kiírt mivel veszélyes helyen dolgoztam.
7/24 A kérdező kommentje:
Akkor mikor menjek orvoshoz? Igen a baba szempontjából veszélye helyen dolgozok. Meg állandóan túlórázok éjjel nappal is, ami szerintem nem tesz jót a babának.
2010. szept. 27. 10:16
8/24 anonim válasza:
Szerintem nem írna ki, és szerintem még vagy 2 hétig ráérsz dokihoz menni.
9/24 anonim válasza:
(de amúgy sem a nődoki ír ki, hanem a nőgyógyász ír egy papírt a körzetinek, a nődoki ráírja, hogy a körzeti milyen okból tartson táppénzen.)
Mert a körzeti nem tarthat csak úgy táppénzen.
10/24 anonim válasza:
A nődoki akkor ír papírt a körzetinek mikor már van szívhang. Addig nem is beszélnek terhességről. A terhes kiskönyvet is akkor kéri kiíratni a védőnővel. Bár az én dokim így tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!