Terhesség legelején,akár azelőtt,hogy tudtatok a terhességről, tapasztaltatok nagy mértékű puffadást, ami sokkal durvább volt,mint mondjuk egy sima menstruáció előtt?
Figyelt kérdés
Oda akarok kilyukadni,hogy a terhesség első 3-4 hetében nézett-e úgy ki valaki,mint egy 5 hónapos terhes,puffadás miatt? Azért kérdezem,mert a ciklusom 44. napján vagyok (általában 30-32 naposak), tesztet csak kedden tudok csinálni és napok óta olyan puffadt vagyok leginkább estére,hogy szó szerint kb 5 hónaposnak nézek ki. Nádszál vagyok amúgy,szóval elég feltűnő a jelenség. Konkrétan nagyobb a hasam,mint a popsim 😂 Emellett a melleim is naagyon fájnak,duzzadtak. Nyilván a teszt mond biztosat,de nagyon gyanús nekem,hogy baba lesz a dologban. Szóval volt,aki ennyire puffadt az első hetekben,mikor amúgy màskor nem volt rá jellemző?2022. okt. 9. 01:25
21/23 fönci válasza:
Én másfél hete nagyon fel vagyok puffadva a melleim pár napja fájnak és menszesz görcseim is vannak 3 napja,ma vagyok a ciklusom 30.napján.Nem bírtam várni és ma reggel csináltam egy tesztet de nagyon halványan látszik a plusz, nem tudom mit higgyek nagyon szeretnénk már babát.
22/23 anonim válasza:
21# Várj 2-3 napot és reggeliből ismételj, hátha!:)
23/23 fönci válasza:
Igen, köszönöm biztosan fogok újból tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!