Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyiknek higyjek? A hőmnek...

Melyiknek higyjek? A hőmnek vagy a nyálkának? A hőm szerint a 14. napon volt pé-m, de a nyálkám a 17. nap jelentkezett, és a 18. napon is elég sok nyúlós nyák volt ami előtte csak fehér volt és nem nyúlós. Mikor volt pé-m?

Figyelt kérdés
A 14.napon vagy a 17-18.napon volt peteérésem? Ma vagyok a 28.napon, tegnap óta fáj a mellbimbóm, és krémes folyásom van, olyan testápolós. Reggel csináltam tesztet, és inkább negatív. Bár van rajta valami 2. csík árnyalat de nem tudom hova tenni. Ebből gondolom hogy ha baba lenne akkor inkább a 18.napon lehetett pé-m mert azóta csak 10 nap telt el. Márha persze sikerült. Mi a véleményetek?
2008. dec. 23. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, nem mindegy most már?

Ha baba, akkor gratulálok.

Mivel másak vagyunk és magamból tudok kiindulni, nálam van két nap csúszás a hő és a nyák között... Sőt olyan ciklusom is volt, amikor csak fehéres krémes nyákom volt végig, és olyan is amikor "nemvolt" nyákom...

Mégis babázok.

Ha babázol akkor is az előző vérzésed első napja óta vagy terhes, ha nem jött most össze, akkor következő alkalommal vegyél tesztet és ellenőrizd le...

Holnap azért tesztelj egyet reggel. ha ma már csíkocskaszerűt véltél látni, holnap ott is lesz.

2008. dec. 23. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:
remek ötlet ha 14 és 17-18 is éltek nemi életet. akkor szinte mindegy mikor van peteérésed. egyébként ha kétnaponta szex van teherbe kell hogy essél. akkor számolgatni hőmérőzni sem kell.
2008. dec. 23. 12:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom hogy mikorra ne várjam. Clostit szedtem mert nem volt pé-m! És ezért hosszúak voltak a ciklusaim. Az ovutesztet próbáltam, de amikor megcsináltam őket a 11-naptól nem mutatott pozitívat. Így ezért kérdeztem hogy melyik nap lehetett az ovu mert a tesztelés szempontjából nem mindegy. Így most vagy korai volt a teszt és még van pár napom a nem vártig vagy meg fog jönni. :(
2008. dec. 23. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:

tesztelj egy hét múlva. Ha negatív és nem jött meg akkor még egy hetet várhatsz. akkor is elég ha tudod hogy terhes vagy ha 8 hetes vagy. nem kell feltétlen előbb tudni. a lényeg hogy 12 hetes korodig lásson a nőgyógyász és a védőnő.

Sok szerencsét.

2008. dec. 23. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!