Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges a teherbeésés?

Lehetséges a teherbeésés?

Figyelt kérdés
Nem tudjuk pontosan hogy át ment-e a szűzhártyám,mivel vérzés nem volt. Nem tette be teljesen a barátom,mert nagyon fájt,épphogy bent volt, de óvszer nem volt rajta. Kivette mert nagyon fájt, és utána sok idő telt el ,hogy elélvezzen. Oda élvezett nekem, de már akkor régóta nem volt bennem. Én rögtön megtöröltem magam utána nedves törlőkendővel. De utána fájt nekem a hasam alul vagyis tulajdonképpen azóta,és késik is. Menstruációs fájdalmaim vannak,és sárga folyás. Ez mi lenne ?
2022. okt. 7. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem vagy terhes, de a sárga folyás miatt nem ártana egy látogatást tenni a nőgyógyásznál.
2022. okt. 7. 18:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A szűzhártya nem így működik, olvass kicsit utána...

Feljuthat úgy is sperma, hogy bele ment, csak rá. Ezért nem kellene ilyet "játszani"...

Amúgy meg fel kellene izgatnia, hogy síkos legyél és fel tudjon menni a farka. Vagy legalább használjatok síkosítót. Ha jól csinálja, akkor nem is kellene, hogy fájjon és vérezni sem fogsz...

2022. okt. 7. 19:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne szexeljetek, nem való még nekteg, felelőtlenek!

Még alig szüzen teherbe esni, na ehhez kell tehetség!

2022. okt. 7. 19:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát igazából barátomnak írtam de egy büdös majom nincs közünk egymáshoz ezért is tartok tőle hogy terhesség
2022. okt. 7. 19:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok amúgy?
2022. okt. 7. 19:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem jön meg most akkor ha tehetség ha nem mit csináljak😃😂 azért kérdeztem ha nem az akkor más mi lehet még!?
2022. okt. 7. 19:06
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Vérezni fogsz mert a hártya sérülése vérzéssel jár!
 8/10 A kérdező kommentje:
Én 19 ő 22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

El kéne menni nőgyógyászhoz, ő megmondja és talán fel is világosít. Nekünk annak idején 8. osztályban egy szülész nőgyógyász elmesélte, hogy nem a gólya hozza, hogy mit ne dugdossunk hová, ha nem akarunk a barátosnőnek egy életre szóló rossz élményt szerezni, mert a szex nem játék. A gimiben meg a biosztanár részletesebben is felvilágosította azokat, akiknek az általánosban kimaradt. Elmondta többek között, hogy a megszakításos nagyon nem működik, az ecetes öblögetés sem. Ezért minden nagylánynak, akinek barátja van, legyen egy táskája, abban pedig egy csomag gumi, mert a csávókánál úgysem lesz.

Mi szerencsére nem voltunk ott, amikor a büdös majom megcircerélt, ezért fingunk sincs, mennyi cucc ment be hüvelyedbe. Ha kellően nedves a hüvely, és jutott bele ondó, elvileg lehetséges a megtermékenyülés, de ha csak kívülre ment a folyadék és nem dörzsölted be, akkor kicsi az esély, hogy terhes vagy. Kérj időpontot egy normális nőgyógyászhoz, és elmondja azt is, hogy máskor mi a teendő ilyen balesetkor.

2022. okt. 7. 20:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem megszakításos lett volna,biztos használt volna óvszert miután átment a szűzhártyán, de mivel nagyon fájt,egy kicsitől is, ezért kivette. Sok idő volt, mire elment. És nem ment belém. Nedves annyira nem voltam,de azért éreztem mintha folyna vmi,azt hittem hogy a vér, de azt mondta hogy az csak a nedvesség. De tényleg nem vér volt. Azóta fájt nekem, gondolom mert nagyon bevoltam feszülve. És mostmár megkene jönnie,.de nem jön. Csak nagyon fáj már menstruácios fájdalom
2022. okt. 7. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!