Összeesett tüsző, van remény?
26 napra jön meg, hétfőn volt a 12. nap. Akkor és tegnap pozitív volt az ovu teszt.
Múlt héten a jobb petefészekben volt 2 db 9-10mm tűsző.
Bal petefészekben nincs domináns tűsző, jobb petefészekben egy összeesett átlagosan 10 mm átmérőjű tűsző. Emellett méhkürt és petefészek gyulladásom van.
Azt mondta a doki, hogy valószínűleg a gyulladás+ antibiotikumtól esett össze a tüsző. De ezt nem hiszem.
Akkor készülhetek a lombikra vagy azt is felejtsük el?
Tippek vélemények tapasztalatok lányok? :(
Már próbálkozunk egy ideje...
30N
Az orvos abból látja, hogy volt-e tüszőrepedés, hogy olyankor a "Douglasban szabad folyadék látható". Gondolom nálad nem volt.
Az ovulációs tesztek csalókák, nekem is mindig mutatták a pozitívat, aztán kiderült, hogy nem nő meg kellő nagyságúra, nem érik meg, hanem idő előtt összeesik.
Stimulálni próbáltak már?
"Azt mondta a doki, hogy valószínűleg a gyulladás+ antibiotikumtól esett össze a tüsző. De ezt nem hiszem."
Ne haragudj, de miért kérdőjelezed meg, amit az orvos mond? Nekem az egyik inszeminációmnál antibiotikumot kellett szedni hörgőgyulladásra, mondta rá az orvos, hogy ez a ciklus akkor kuka. Pedig mégcsak nem is nőgyógyászati gyulladásra szedtem.
Ne lásd ilyen sötéten a dolgokat. Ha eddig nem stimuláltak, még azt is meg kell próbálni, inszeminációkat, aztán, ha úgy sem sikerül, jöhet a lombik.
Nekem a lombik vált be, de már inszeminációnál is voltak érett tüszőim, tüszőrepedésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!