Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A barátommal egyszer voltunk együtt gumi nélkül, jóval hamarabb kivette, minthogy elment volna. Vannak pms tüneteim, hasgörcs, cici fájás, pattanások, amik eddig is mindig voltak. De most kesik 2 napja. Ebben a hónapban sikerült felfázni és még beteg is voltam, mindkettőre antibiotikumot szedtem, illetve elkezdődött az egyetem szóval sok volt a stressz is. Szerintetek? Tidok. Van esely ea de mind gondoltok, tul izgulom?

2022. okt. 1. 00:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Esély van.

De nem vagy terhes.

Ha pedig még biztosabb akarsz lenni, csinálj meg egy tesztet.

2022. okt. 1. 00:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Kizárni nem lehet, a megszakításos egy hazárdjáték. A PMS tünetek és a ciklus 1-2 nappal való eltolódása meg kb. semmit sem jelent sem pro, sem kontra.
2022. okt. 1. 00:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Hova élvezett el?
2022. okt. 1. 00:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem élvezett végül el, akkor ilyen magánéleti gondok voltak, es sokat stresszelt miatta, mondjuk az azóta megoldódott.
2022. okt. 1. 01:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehetsz. Előváladékban is van sperma.

De simán lehet a késés mástól

2022. okt. 1. 01:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Antibiotikum is okozhat késést. De ha nagyon parázol akkor csinálj tesztet vagy menj el dokihoz.
2022. okt. 1. 03:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésnél az utolsó 2 mondatot ki írta? 😆
2022. okt. 1. 06:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Teszteltem, negatív lett.
2022. okt. 1. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!